Norgesdemokratene
God sommer Norgesdemokrater!

God sommer Norgesdemokrater

Du har kanskje startet ferien allerede, eller er på vei til å gjøre det.

Også i partiorganisasjonen tar vi ferie, men de av oss som er direkte engasjert i den pågående valgkampen tar den i korte etapper, slik at vi beholder og øker oppmerksomheten om vår politikk kontinuerlig. Vi har ikke råd til å koble ut politikken i en lengre periode i et valgår.

Mye av valgkampen skjer i media. Som dere vet, blir Norgesdemokratene stort sett boikottet av statsstøttede «gammelmedier», og også holdt nede i globalistiske «nye» medier, av politiske årsaker.

Dette fordrer litt mer av oss enn av andre og mer etablerte partier, om vi skal vinne terreng. I ferien kan vi alle skrive innlegg og kommentere på sosiale medier for å promotere partiet. Kanskje får vi også inn en og annen artikkel i enkelte medier, som oftest uavhengige nettmedier eller lokalaviser.

Vi skal heller ikke undervurdere «jungeltelegrafen». Uten å være altfor påtrengende, kan man fremsnakke Norgesdemokratene og vår politikk blant familie, venner og kjente. Overraskende mange vet fortsatt ikke om Norges eneste helstøpte nasjonalkonservative og antiglobalistiske parti, som setter Norge og det norske folk først i ett og alt.

Partiet har 4-5000 medlemmer. Dersom hver og en tar mål av seg til å overbevise 5 personer i løpet av sommeren, er partiets suksess i valget sikret. Da får vi garantert langt flere stemmer enn i stortingsvalget, og vinner mange verdifulle plasser i kommunestyrer og fylkesting. Da vil ND få mye lokal innflytelse, og være en sårt tiltrengt motvekt med fornuft og realisme i mange politisk korrekte «andedammer» rundt i Norges land.

Dess flere kommunestyreplasser, dess mer offentlig eksponering av ND’s politikk de neste fire årene. Sjansen for å gjøre et godt stortingsvalg om to år avhenger mye av dette. Som folkevalgte blir vi med ett mye mer synlige, fordi media er nødt til å referere til våre innspill og våre standpunkt i ulike saker. I og med at vi alltid representerer fornuft og rasjonalitet og setter Norge først, kan det bli en stor hodepine for andre partier med mindre mot, bakkekontakt og omsorg for folk og land.

Vi håper på litt ekstra drahjelp fra dere partimedlemmer, fra nå og frem til 11. september. Det kan gjøre en stor forskjell i valget!

Kommentér, lik og del på Facebook og Twitter om du er der. Støtt partivenner som kjemper, eller gå ut på eget initiativ. Anbefal partiet vårt i kommentartråder under aktuelle innlegg, gjerne med en grei presisering av hva ND vil gjøre. Vi skal være tydelige og gjerne spissformulere oss litt, men husk også at vi må holde en sivilisert og saklig tone, og f.eks unngå usaklige personangrep. Lar vi oss provosere, og blir for ekstreme i retorikken, vil det virke mest negativt, og i verste fall blir det det brukt som påskudd for å sensurere oss eller ekskludere oss helt og holdent.

Selv om vi møter motstand i media, skal vi slå igjennom. Det tar bare litt lenger tid enn det hadde tatt om vi hadde fått like mye hjelp av media som nykommere som blir ansett som mindre «farlige» får.                                  En dag skal Norgesdemokratene ende stortingspartiets vanstyre, som nå er blitt svært tydelig.

God sommer Norgesdemokrater

Undertegnede og resten av partiledelsen ønsker deg og dine en flott sommer – gjerne i vårt fantastiske land!

PDF-utgave av brevet

Geir Ugland Jacobsen, partileder for Norgesdemokratene

Meld deg på vårt nyhetsbrev: norgesdem.substack.com