Norgesdemokratene

Demokratenes markedsmateriell

Innledning

Profilhåndboken er ikke bare retningslinjer for hvordan vårt logomateriell skal brukes men den stiller også klare krav til hvordan og hvor vi skal profilere oss. Det er kun designgruppen som kan videreutvikle og endre/justere på designprofilen og elementer. Bruk av eget design i politisk øyemed for medlemmer ut over den frihet som gis her skal ikke tillates.

Brevmal med ny logo

Instruksjoner for bruken av brevmal finner du i dokumentet.

Profilhåndboken

Denne profilhåndboken beskriver og definerer vår visuelle profil og hvordan man skal bruke materialet.

Logoene

Her er logoene for ulik bruk og situasjoner. Detaljer i profilhåndboken.

Demokratenes markedsmateriell
Demokratenes markedsmateriell

Facebook annonser og meme-plakater

Disse annonsene passer som bilde for innlegg eller annonseringer på Facebook. De passer IKKE til header bilde for sider eller grupper. Se lenger ned på siden for Header bilder! Detaljer i profilhåndboken.

Du finner de oppdatert memes for bruk på siden Fornuft

Demokratenes markedsmateriell
Demokratenes markedsmateriell
Demokratenes markedsmateriell
Demokratenes markedsmateriell

Facebook profil-ringer

Vi har laget et automatisk system for å legge en Demokratene-ring rundt ditt profilbilde på FB. Velg ring, last opp bilde, juster, last ned. Deretter laster du dem opp som ditt profilbilde på egen FB side.

Generator for Demokratenes profil-ringer.

Header bilder for lokal- og fylkeslagene

Bruk denne som visuellt eksempel. Detaljer i profilhåndboken. Logo erstattes med “Norgesdemokratene”

Demokratenes markedsmateriell

Header bilder for politiker sider

Bruk disse som visuelt eksempel. Detaljer i profilhåndboken. Logo erstattes med “Norgesdemokratene”

Demokratenes markedsmateriell

For trykksaker

Her laster du ned filene du kan sende til trykkerier og print-byråer. Vennligst les profilhåndboken for bruksområder.

Kommer!

Facebook algoritmer

Siden vi først og fremst opererer på facebook så er det nødvendig med litt kunnskaper om hvordan facebook sine algoritmer for nyheter fungerer. Men først, hva er en algoritme?

“Algoritme er i databehandling en fullstendig og nøyaktig beskrivelse av fremgangsmåten for løsning av en oppgave.” – Med andre ord et fast program som gjør det samme hver eneste gang.

Hvordan virker facebook sine algoritmer

Facebook evaluerer hvert eneste innlegg som skrives. Innlegget gis en score og arrangerer det deretter i poengmessig og tidsuavhengig rekkefølge for hver eneste bruker. Dette skjer hver eneste gang en bruker oppdaterer sin feed.

Poengmessig: Hver enkelt innlegg som vises for deg, er avhengig av dine venner og din aktivitet på facebook. Siden vi alle har forskjellige venner og ulik aktivitet så blir innleggene vi ser forskjellig.

Tidsuavhengig: Det har altså ingen ting å si når på døgnet innlegget ble lagt ut eller når på døgnet du er aktiv på facebook.

Hva betyr så dette i praksis?

Det er flere ting som vi må tenke på! Alle får sine nyheter etter egne preferanser, venner og aktivitet. Derfor er det vanskelig å nå utenfor dette “ekkokammer” av FB algoritmene, og gruppene er gjerne befolket med de samme gjengangere innen preferanser.

En administrator i en gruppe vil kunne se alle postene som kommer inn og kanskje slette ett av innleggene når han oppdager at det er lagt inn to ganger.

Dette er helt feil, da algoritmene er personlig og hvert enkelt innlegg – selv om det er samme – får altså ulik visning og spredning. Så derfor: IKKE SLETT gjentatte innlegg i gruppene dere administrerer.

Videre så betyr det at misoppfatningen om at man ikke må poste for ofte på våre offisielle sider er feil. Innleggene er altså tidsuavhengig og vi kan og bør derfor poste så ofte vi kan. Det eneste som betyr noe er altså innleggets relevans for den enkelte. SÅ OFTE VI KAN!