Norgesdemokratene
Migranter

Solberg setter ikke Norge først

Regjeringen Solberg setter ikke Norge først i sitt forslag til statsbudsjett for 2021.

Regjeringen Solberg setter ikke Norge først i sitt forslag til statsbudsjett for 2021Min korte og triste kommentar til statsbudsjettet for 2021, er at regjeringen Erna Solberg dessverre ikke setter det norske folk og Norge først.

Fakta er at: 100-vis av milliarder nå renner ut av Norge i nye «strie rekord-strømmer» mens våre egne norske borgere som sliter for sitt «daglige brød», med sykdom og økte egenandeler, må betale for denne hodeløse politikken — der eksempelvis 1000-vis av utenlandske lykkejegere, grunnløse asylsøkere og milliardærer, skal få enda mer.

Og da har jeg ikke nevnt et eneste ord om U-hjelpen.

Regjeringen Solbergs pengesløseri
«Regjeringen Solbergs pengesløseri»

 

Nå vil jeg gjøre comeback på Stortinget igjen for å rydde opp – Nok er Nok!

Solberg setter ikke Norge først

Vidar Kleppe
Politisk talsmann, fylkesting- og bystyrerepresentant for Demokratene

Følg oss på Facebook