Demokratene Norge

Svaret på korona er et tryggere og bedre Norge.

Svaret på korona er et tryggere og bedre Norge.Svaret på korona er et tryggere og bedre Norge.

Korona-pandemien viser at sosial trygghet er en viktig forutsetning for at alle i en vanskelig tid blir sett og hørt. Da trengs det gode og trygge møteplasser, offentlige velferdstjenester og frivillighet. Det vil også gi styrke om vi alle kan bry oss mye mer – ved å vise større forståelse og storsinn ovenfor våre medmennesker som lider og har det ekstra vanskelig i disse alvorlige korona-tider.

For de aller fleste mennesker fører korona-pandemien til større ensomhet ved at muligheten til å delta på fellesarenaer, da de aller fleste aktiviteter er stengt. Eksempler på dette er kultur- og idrettsaktiviteter. Og dette går igjen først og fremt utover over ensomme, barn og eldre.

En ting er sikkert: Når denne meget alvorlige korona-krisen er over så vil vi alle våkne opp til en ny virkelighet som vil kreve nye, tryggere og bedre løsninger på alle samfunnsområder – dette inkluderer selvsagt en bedre beredskap, økt samfunnssikkerhet og selvforsyning.

Dette og mer til er helt nødvendige strakstiltak – som vil gjøre Norge til et tryggere og bedre land å bo i. For husk at: Sammen må vi bygge bedre fremtid og et tryggere Norge!

 
 
 
Vidar Kleppe - Demokratene
Vidar Kleppe
Politisk nestleder i Demokratene

Publikasjonsansvarlig Tor-Andre Hopen
Følg oss på facebook Svaret på korona er et tryggere og bedre Norge.

 
 
Politikk Konservatisme Nasjonalisme Valg2021 Valg2023 Stortingsvalg Fylkestingsvalg Kommunevalg EØS EU ACER Schengen NeiTilEU NeiTilEØS NeiTilSchengen NeiTilACER Innvandring Islam StoppIslam Corona Coronavirus Virus #