Norgesdemokratene
Støtt Fakta360

Støtt Fakta360

Støttegave til annonsering av artikler.

Fakta360 samler inn penger til annonseplass på Facebook og X/Twitter for å spre dagsaktuell og viktig informasjon. Se spleisen her

Det grønne skiftet, Agenda 2030 og FNs bærekraftsmål — er sammen med WEF (World Economic Forum) vår tids globalistiske fascisme og ny-Marxisme. De er pengesterke og vil ta kontroll over alle deler av livene våre i fremtiden — om de ikke stoppes .

De globalistiske kreftene river ned nasjonalstatene, og vi blir slavestater underlagt politikere via EØS og EU. Disse har vi ikke engang valgt demokratisk.

Dette vil koste deg hundretusenvis av kroner:

Pålegget fra EU om at alle hus må oppgradere isolasjon i vegger, tak og vindusglass i løpet av de nærmeste årene. Som huseier må du betale dette selv, og leieprisene vil skyte i været.

Fakta360 kjemper mot alt dette!

Støtt Fakta360

Dagens regjering, og de aller fleste på Stortinget, kaster milliarder av fellesskapets penger rett ut av vinduet på klima-galskapen de tror verden må berges fra. Min blogg avslører deres hykleri, massehysteri og regelrett spinnville teorier, som fører til et enormt statlig forbruk meningsløse formål.

Å komme ut med saklig informasjon i dagens debattklima i norsk hoved-media, om hvor store sprik og hvor stor uenighet det er innnen vitenskapen om klima — er helt umulig. Derfor er en blogg en av svært få mulighetene som gjenstår.

Vi må også stanse det offentlige sløseriet på nok et prosjekt med “hårete mål”, slik som “Langskip”. De har ikke lært noe av historien, slik som f.eks. det havarerte prosjektet på Mongstad.

Uvettige statlige styrte prestisjeprosjekter fra inkompetente politikere med makt, lar seg lokke av glansbilder, glassperler, kanapéer og boblevann — av en meget kompetent klima-lobby som er ute etter statlige subsidier.

Vi må stanse raseringen vi ser av Norsk natur som følge av vindturbiner. Denne vinterens kuldebølger over den nordlige halvkule har avslørt den totale svikten i energiforsyning via det grønne skiftet. Millioner av mennesker mistet tilgang til strøm, og mange fryser i hjel på grunn vindturbiner som fryser fast. Den statlige uansvarligheten må stanses.

Norge kan bruke mange milliarder til opprusting av eksisterende vannkraft, pensjonister, syke og uføre — fremfor å kaste pengene til unyttige og totalt virkningsløse tiltak.

CO2 er livets gass, og vi burde få flere politikere som ønsker mer av det — og ikke mindre.

Fakta om klima må slippe til og ut blant folket. Derfor spleisen https://www.spleis.no/fakta360