Norgesdemokratene
Klimakunnskapskrisen

Vi har en kunnskapskrise om klima

Geir Hasnes kom nylig ut med en fremragende bok på norsk om klimabløffen. Første opplag ble revet vekk.

Nå er 2. opplag akkurat ankommet, og Norgesdemokratene har kjøpt inn 50 bøker som vi selger til innkjøpspris — til betalende medlemmer, for 250 kr. pluss frakt. Vanlig utsalgspris er 449,-

De første medlemmene som bestiller vil få signerte bøker til samme pris.

Send mail med navn og telefonnr. til bok@nodem.no så sender vi betalingsinfo til de som skal ha.

Geir er norsk sivilingeniør, forsker, universitetslektor og forfatter. Med humor og satire skriver han levende om det som er den nye melkekua til globalistene: klimakatastrofen. Ny er den forsåvidt ikke, men den har fått ny vind i seilene etter pausen hvor pandemien doblet formuen til de rikeste i verden.

Vi har en kunnskapskrise om klima

Man skal aldri la en katastrofe gå til spille, heter det seg. Det er mye penger å tjene under katastrofer. Covid-19 ble en katastrofe for private og små firma i hele verden. De store ble dessverre større.

Det fine med gammeldagse bøker, er at når de først står i hylla hjemme, så er det ingen som kan endre dem uten at du vet om det. Dette er en bok som tar for seg de ville teoriene som media forsøker å få deg til å tro på. Om alle sier det samme, er det spesielt viktig å høre på de få som risikerer noe ved å være uenig — ved ikke å flyte som død fisk med strømmen.

Mange tror at et utsagn blir mer sant fordi alle sier det samme, men problemet er at det finnes få eiere av de store mediene i verden, og disse eier også store andeler i matproduksjon, farmasøytiske firma, våpenproduksjon, Big Tech — alt det er penger i.

Samtidig donerer de enorme summer til universiteter og forskning. Disse er naturligvis lydhøre når giverne har ønsker. De er også enorme donorer av penger til WHO og andre organisasjoner som de fleste av oss fortsatt tror at er uavhengige — og kun vil det beste for oss alle…

Denne boka kommer til å gi deg mang en god latter. Her har du over 350 sider med harde fakta du kan slå i hodet på dine nærmeste — eller aller helst: gi alle boka til jul.


Anmeldelse av boken hos Fakta 360

Noen innlegg i media skrevet av Geir:

Innlegg hos Derimot 17. nov. 2023

Innlegg hos iNyheter 6. nov. 2023

Innlegg i Universitetsavisa 31. aug. 2021

Innlegg i Nettavisen 8. april 2020

Meld deg på vårt nyhetsbrev: norgesdem.substack.com