Norgesdemokratene
Stand i Sandefjord i dag 19.august

Stand i Sandefjord i dag

Anne Cecilie Kristensen, Ivar Williamsen og Kjetil Andersen holdt appell i dag. I tillegg kom partileder Geir Ugland Jacobsen innom på vei fra en uke på Arendalsuka. Vi stilte med godt humør, vafler og egen trubadur.

Alle de nasjonale partiene: Stortingspartiet, har påført Norge en voldsom økning i daglige utgifter. Et eksempel er et middels stort idrettslag i Larvik som fikk mer enn doblet sin utgift til strøm. Dette er dessverre kun ett av mange eksempler.

De etablerte partiene i Vestfold fylke er skremmende positive til vindmøller, til tross for at de later som noe helt annet. Dette er det viktig å passe på. Det foregår ureint trav i fylkestinget.

ND vil ha et ekte miljøvern hvor vi kan se at tiltakene fungerer. Vi tror ikke på høytflyvende teorier hvor Norge må bære utgiftene med å være flinkest i klassen, samtidig som Kina og den tredje verden gir fullstendig blaffen.

Kjetil brenner bl.a. for småskolene. De t er helt meningsløst å bygge store sentraliserte skoler, når barna trives best på de små. Samtidig blir det en kraftig økning i transportkostnader som foreldre må betale.

Ivar har ingenting hyggelig å si om ACER og globalismen. Dette har ført til en rasering av privatøkonomien i Norge. Vi kommer ikke ut av dette uten å kvitte oss med EØS-avtalen og andre bindende gamle avtaler som fremdeles trekker oss ned.

Geir Ugland Jacobsen har mye på hjertet som vanlig, og han vet som vanlig hva han snakker om:

Meld deg på vårt nyhetsbrev: norgesdem.substack.com

Følg oss