Norgesdemokratene
"Vannmagasinene er tomme" ble tidenes mest delte artikkel på FB?

“Vannmagasinene er tomme” ble tidenes mest delte artikkel på FB?

Tom Stian Øhman skrev en artikkel som han delte på en FB gruppe han administrerer: Demokratene i Oslo. Etter kort tid får han melding fra facebook om at artikkelen er delt over 10.000 ganger, sett over 91.000 ganger og har over 36.600 reaksjoner på ca. 14 timer. Dette er kanskje en ny rekort for mest delte og likte artikkel for Demokratene.

Av Tom Stian Øhman, fylkesleder Demokratene i Oslo: NOK ER NOK

Kjørte en tur i fjellene på Vestlandet og bildet viser nivået i vannmagasinene i Lysebotn. Dette gjelder de fleste vannmagasiner sør for Dovre.

Forstår ikke velgerne vanstyret før de kommer under fattigdomsgrensen og nesten fryser i hjel?

Tysklands tidligere finansminister Peer Steinbrück advarer om dårlige tider i vente. Og sier rett ut at folk forstår ikke hva de står foran. «Document»

De som har planlagt sviket forstår hva som er i vente.

Støre varsler mer turbulent tid for nordmenns økonomi, Erna Solberg spår også tøffere tid for Norge.

Men merkelig nok gjelder dette ikke for Jonas, Trygve, Erna, Sylvi eller lakeiene deres i nasjonalforsamling, de bare forlenger sugerørene ned i statskassa og suger til seg litt til!

Statskraft-sjefen frykter at Tyskland ikke vil selge oss strøm til vinteren. Det er en reell risiko for rasjonering av gass i Tyskland, og det er ikke sikkert de vil eksportere strøm til Norge til vinteren, sier konsernsjef i Statkraft, Christian Rynning-Tønnesen «Aftenposten».

Demokratene krever umiddelbar begrensning av strømeksporten hvor vannmagasinene er lave slik at lave og stabile strømpriser for norske husholdninger og norsk industri er sikret.

Grensen er farlig nær for mange, enkelte bruker vaskemaskin, lager mat og dusjer om natten og fordi strømmen er for dyr på dagtid.

Demokratene ber alle velgere om å tenke litt tilbake i tid å spørre seg selv, var det ikke noen som har advart om hva som er i vente hundrevis av ganger?

Husker man for eksempel at Høyre – FrP regjeringen med Tord Lien FrP som energiminister sier i ett intervju med TU: Lien ser derimot på nye utenlandskabler som et viktig virkemiddel for å få høye nok strømpriser til at det blir lønnsomt å bygge ut fornybar energi her i landet.

Det han sier er altså at norske strømpriser må bli høyere for at microplast spredende fuglekværner (vindturbiner) skal være lønnsomme.

Terje Søviknes og Ketil Solvik Olsen, FrP garanterte på inn- og ut-pust at ACER ikke ville koste norske strømkunder noe som helst.

Vedum som finansminister og Støre som statsminister er i fritt fall på partimålingene. Velgerne hoppet fra Høyre – FrP til AP – SP med troen om at det skulle bli bedre, men begge er globalister og er villige til å ofre norske borgeres sikkerhet og livstil for å finansiere andre nasjoners goder.

De dårlige valgene fra Høyre-globalistene, fortsatte Venstre-globalistene med å gjøre enda verre. Astronomiske strømpriser for Øst- og Vestlandet, dobbel pris av det de som er mottakere av svindelkablene betaler. Bensinpriser på 29 kr!

Må bare minne velgerne på at Norge er 120% selvforsynt med strøm fra vannkraft og har egen oljeproduksjon. Nå er vannmagasinene mange steder tomme og det er slett ikke sikkert at vi får importert det vi trenger av energi i vinter. Denne svindelen er utført av EU-globalistene i nasjonalforsamlingen.

Demokratene krever makspris på 50 øre kWh for strøm inkludert nettleie og makspris 15 kroner for drivstoff.

Demokratene setter Norge først i alle valg vi gjør – er det ikke til fordel for Norge vil vi si NEI!

I 2023 er det kommunevalg og da må politikere som er villige til å gjøre en innsats for å sette Norge og norske innbyggere først, slippes til i kommunestyrene og fylkesstyrene.

Ta deg tid til å lese Norges beste partiprogram: https://demokratene.org/program/

Redaksjonen