Demokratene Norge
Standard bakgrunnsbilde

Sylvi Listhaug (Frp) holder 1.mai-appell i Drammen.

Sylvi Listhaug

Sylvi Listhaug (Frp) holder 1.mai-appell i Drammen.

Dessverre er det slik at mange av Fremskrittspartiets egne medlemmer og velgere mener Sylvi Listhaug er alt for kontroversiell for Fremskrittspartiet – og derfor vender henne ryggen.

I den grad et rivaliserende parti som Demokratene i Norge (DiN) kan støtte et annet parti eller annet partis politiker, er det ingen hemmelighet at Demokratene i Norge har støttet Listhaug når det har stormer som verst rundt henne som innvandringsminister.

Representanter fra Demokratene i Trondheim har reist ned til Drammen for å vise støtte og solidaritet til Sylvi Listhaug under hennes tale/appell i dag kl. 13.00. Leder i Trondheim lokallag, Kjetil Østhus, er initiativtaker for turen ned til Drammen.

Demokratene i Norge har i mange år advart sterkt mot den økende kulturelle påvirkningen og islamiseringen av samfunnet vårt, noe som naturlig nok vil være uunngåelig så lenge Norge og Europa tillater fremmedkulturell innvandring i stor skala – i hovedsak fra muslimske land i Midtøsten og Afrika.

Demokratene i Trøndelag anmoder alle som i dag har mulighet, å møte opp på Strømsø torg i Drammen og vise vår tidligere innvandringsminister Sylvi Listhaug den solidaritet og støtte hun fortjener som Norges hittils sterkeste innvandringsminister!

Sylvi Listhaug (Frp) holder 1.mai-appell i Drammen.
Drammen 1.mai 2018
Sylvi Listhaug (Frp) holder 1.mai-appell i Drammen.
Drammen 1.mai 2018
Sylvi Listhaug (Frp) holder 1.mai-appell i Drammen.
Drammen 1.mai 2018


Pressemelding fra Trøndelag fylkeslag.


Følg oss på facebook Sylvi Listhaug (Frp) holder 1.mai-appell i Drammen.


#Demokratene #Trøndelag #Trondheim #Steinkjer #Stjørdal #Malvik #Orkland / Artikkelansvarlig Tor-Andre Hopen