Norgesdemokratene
Bøker til Jul

Bøker til jul

Vi har fått i stand noen avtaler med utrolige priser på tre titler.

Disse bøkene blir liggende med svært gode priser i kun noen få dager. Her lønner det seg å henge i. Klimakunnskapskrisen solgte nesten 200 stk. i løpet av 24 timer 🙂

Salget starter nå søndag 3. kl. 16:00. Det slutter tirsdag den 5. kl. 23:59.

Dette er bøker med mening, og ikke kun tidsfordriv. Kjøp dem før de blir dyrere eller helt borte. Med den sensur- og forbudsviljen vi ser nå, er det ikke umulig at enkelte bøker blir forbudt å selge.

I Irland er det en endring av Hat-paragrafene på gang. Går disse gjennom, kan politiet komme og beslaglegge alt av PC, mobil, nettbrett, harddisker og lignende i private hjem — kun fordi de mistenker at du har noe hatefullt liggende som kan legges ut på nett.

Dette er en form for sensur av hva du måtte mene. Du skal stoppes for enhver pris — også hjemme hos deg selv.

Vi har akkurat hatt boken “Klimakunnskapskrisen” ute for salg til medlemspris. Nå har vi fått tak i tre nye bøker fra Legatum Publishing som alle bør lese, og til svært god pris.

To av dem handler om demografi — menneskelig befolkningslære, og her typisk om antall og tetthet.

Dere skal ikke erstatte oss (hardcover) er oversatt fra fransk, og handler om hvordan innvandringen til Europa fra Midt-Østen og Europa forandrer både rase og kultur. Dette endrer ikke bare utseendet, men også det samfunnslimet og nasjonalfølelsen som er så viktig for kultur og verdisyn i alle land.

Old Europe. Stop The Great Replacement er skrevet av en svensk forfatter, og det er den engelske utgivelsen vi får tilgang til. Forfatteren er spesielt opptatt av hvordan europeere har blitt så egoistiske at de ikke vil ha barn, men kun er opptatt av leve livet uten forpliktelser. Dette vil naturligvis føre til en aldrende befolkning, uten unge som er nødvendige for å drive landet.

Nansen — A book for the Young (hardcover) handler om Nansen sin oppvekst og om mye av det han gjorde. Han var vel kanskje Norges største supermann gjennom tidene. Hans meritter i isødet har mange hørt om, men han var også en humanistisk kjempe. Han fikk også Nobels Fredspris for sitt arbeid med flyktninger, og pengene brukte han til å opprette to økologiske forsknings-gårder i Russland. Han var også Norges første ambassadør i England. Han hadde en doktorgrad i Biologi, og skrev flere bøker med egne tegninger om sine ekspedisjoner, og de nøye noterte funn han gjorde.

Skulle det være noen problemer, så send mail til bok@nodem.no

Meld deg på vårt nyhetsbrev: norgesdem.substack.com