Norgesdemokratene
Hvem jobber Høyre egentlig for?

Hvem jobber Høyre egentlig for?

Artikkel fra iNyheter 6. sept. 2023

I Dagbladet den 2. september kan vi lese at Høyres ordførerkandidat i Vefsn i Nordland ikke avviser et samarbeid med Norgesdemokratene.

Høyre-nestleder Henrik Asheim er imidlertid helt avvisende til et slikt samarbeid. Han svarer:

«Norgesdemokratene er ikke et naturlig samarbeidsparti for Høyre. De er mot EØS, EU, FN, WHO og ønsker ikke å gjennomføre helt nødvendige tiltak for å kutte klimagassutslipp. Det er unaturlig for Høyre å samarbeide med Norgesdemokratene både nasjonalt og lokalt,» skriver Asheim.

Da kommer den nevnte ordførerkandidaten plutselig på at det er stor avstand mellom Høyre og ND, og slår kontra. Det er selvfølgelig uaktuelt for ham å samarbeide med ND.

Til dette er det bare å si: Takk for erkjennelsen. Dersom Høyre skal ha støtte fra ND, må partiet legge vekk klimatullet sitt. Selv en oppegående femteklassing med relativt umanipulert realitetsforståelse gjennomskuer bløffen om en eksistensiell menneskeskapt klimakrise, og ser at «Det Grønne Skiftet» er ferd med å ta knekken på Norge – til ingen nytte.

Høyres rikspolitikere må også snarest få orden på sine prioriteringer og respekten for demokratiet. De skal jobbe for Norge og det norske folk! Det gjør de ikke nå. Logringen for korrumperte og konspiratoriske aktører som EU, WEF, WHO og FN er direkte illojal mot folk og nasjon.

Høyre og mesteparten av det øvrige Stortinget er lojale til alle EU-direktiver og jobber for at Norge skal inn i EU til tross for at et solid flertall i det norske folk beviselig vil stå utenfor, og har bekreftet dette i folkeavstemning to ganger. Når norske stortingspolitikere fortsatt jobber med og for EU-medlemskap, er det respektløst overfor velgerne, og demokratisk helt forkastelig.

Videre logrer altfor mange Høyrepolitikere for WEF (World Economic Forum) som setter agendaer som ikke er demokratisk forankret i de nasjoner som berøres. At Stortinget undergraver norsk suverenitet, og det at mange nasjonalt folkevalgte åpenbart har sin lojalitet hos overnasjonale fora fremfor hos sitt eget folk, er i strid med den norske Grunnloven og all moral.

Norgesdemokratene mener at det nå haster med å få tatt et tydelig oppgjør med et Storting som ikke jobber for folk og land, og som mangler en reell opposisjon. I de folkevalgte fora der ND kommer til, skal dette oppgjøret tas. Vi er trolig et mareritt for flere partier som har mye å svare for, herunder Høyre. Derfor gjør de, og de mediene de kontrollerer, alt de kan for å ekskludere og demonisere Norgesdemokratene.

Når vi påpeker det norske vanstyret i ulike sammenhenger, blir vi ikke møtt med saklighet, men med ekskludering, stigmatiserende og uriktige karakteristikker som at vi er «ekstreme» og «konspirasjonsteoretikere». Dette kommer nærmest unisont fra stortingspartier som vi snart ikke ser forskjell på, som ikke har vist reell respekt for det norske demokratiet på lenge.

Men Norgesdemokratene har rett. Og så lenge vi holder oss til fakta og sannhet, og jobber for folk og land, vil velgerne fatte dette og gi oss mandat – før eller siden.

Godt valg!

Artikkelen ble første gang publisert hos iNyheter 6. september 2023.

Geir Ugland Jacobsen

Geir Ugland Jacobsen

Siviløkonom og Partileder i Norgesdemokratene

Meld deg på vårt nyhetsbrev: norgesdem.substack.com