Norgesdemokratene
Pressen — vår tids nyttige idioter?

Pressen — vår tids nyttige idioter?

Vi kan ikke lenger tolerere at blodrøde kommunister skal sette agenda og bestemme over ytringsfriheten.

Folk flest er drittlei av at de ikke kan si det de føler for. Politisk korrekthet har blitt kvelende for de aller fleste. Mange møtes i sosiale settinger men føler at de ikke vet hva de kan si og ikke.

Aktivistene fremmer sosialisme og kommunisme, to ismer som er godt testet over hele verden, og ansvarlig for uendelig med død og lidelse.

På grunn av uenigheten er sosialismen splittet i flere retninger. De tre mest sentrale retningene er kommunisme, sosialdemokrati og anarkisme.

Helt opp til moderne tid har vi erfart hva sosialismen medfører for land som innfører dette. Venezuela er enda i friskt minne for de som følger med. Sult og et samfunn i full oppløsning.

Det at de forsøker å sminke budskapet endrer ikke det faktum at disse folkene er svært farlige for velferdssamfunnet.

Vi ser allerede resultater av sosialistisk politikk: det faktum at våre entreprenører forlater landet og etablerer seg andre steder, bør få alle alarmklokker til å ringe.

Renten øker, inflasjonen er ute av kontroll, energi- og drivstoffpriser dreper konkuranseevnen. Samtidig brukes offentlige midler og dine penger til å angripe opposisjonen.

Det heter seg at ved å varme opp vannet gradvis vil ikke frosken hoppe ut av gryta, men sovne og bli kokt. Det er over høy tid at folk våkner. Følg med på det vi skriver på våre nettsider. Det er lite eller ingenting der som vi ikke har fått rett i.

Pressen — vår tids nyttige idioter?

Alle midler er tillatt når det er snakk om politiske motstandere. Demokratiske spilleregler er uinteressante. Karakterdrap, ryktespredning og karakteristikker brukes for å skremme eller demonisere meningsmotstandere. Alt betalt og dekket av dine skattepenger i form av støtte og overføringer til de som har de riktige meningene.

Selv påstår disse folkene at de gjør dette til alles beste. Vi har jo sett hvordan det har gått tidligere: Lenin, Stalin, Mao, Pol Pot — og sist nå: Venezuela. Det eneste de lykkes med er å være nyttige idioter for et regime som ønsker å gjøre alle fattige, unntatt noen få som styrer landet.

Som det så fint heter: “Veien til helvete er brolagt med gode intensjoner”.

Sosialisme er veien til kommunisme, og det eneste de er flinke til er å ruinere egen økonomi — samt drepe folk.

Pressen har skutt seg selv i foten — omtrent som platebransjen: de så det komme, men gjorde ingenting med det. Derfor har de gått fra å være folkets vaktbikkje, til å bli bikkjer i bånd — ledet av politikerne. Nå styrer de kun et propagandamaskineri som vanlige folk naturligvis ikke ønsker å betale for. I neste rekke vil kunstig intelligens gjøre dem arbeidsledige.

Samtidig ser vi at de fleste av oss som er kritiske ikke får noen dekning i pressen. Vi får heller ikke delta i debatter, og er vi så heldige at vi får en standplass — er den bortgjemt i bakgrunnen.

Kommunismen og sosialismen er farlig. Alle vet det, men medias jakt på meningsmotstandere har ført til at svært få tør tenke tanken på å protestere.
“Du kan sminke liket så mye du vil, det er fremdeles dødt”.

Foran 6.000 tilskuere i Dublin, sammen med Jordan B. Peterson og Sam Harris, sa Douglas Murray: “Om du tilhører den politiske venstresiden kan du gå hvor langt som helst til venstre uten å bli kalt ekstremist, men prøv å ta ett skritt til høyre for sentrum …”.

Fra Geir Ugland Jacobsen, Facebook-innlegg:

DEN BLODRØDE, GLOBALISTISKE OG HATEFULLE BLOGGEN “FILTER NYHETER” ER SPONSET AV DEN VENSTREVRIDDE STIFTELSEN (U)FRITT ORD!

Filter har fått over 1,2 millioner kr for å avsløre “høyreekstremisme” i Norge. For Filter er alt som er mindre globalistisk og mer nasjonalkonservativt enn globalistpartiet Høyre, å regne som høyreekstremt.

Folk i FrP er også blitt trakassert av Filter for helt legitime ytringer. Bloggen er “eksperter” på å ta ting ut av sammenheng og manipulere urutinerte tilhengere, medlemmer og tillitsvalgte til å komme med personlige og uformelle uttalelser som deretter tas til inntekt for partiet vårt, og blåses helt ut av proporsjon i offentligheten.

Finansiert av, og sågar trolig på oppdrag fra, “Fritt Ord”, har Filter brukt de siste månedene på å konstruere drittpakker om det eneste ekte nasjonalkonservative, (men langt fra høyreekstreme), partiet i Norge, som konsekvent setter Norge og det norske folk først.

Filter har tydeligvis en avtale med det større, men nesten like venstre-ekstreme Dagbladet, der angrepene på ND skyfles ut med krigsoverskrifter direkte etter publisering i Filter Nyheter. Da spiller bittelille og ubetydelige Filter rollen som kilde som DB kan skylde på, om noe skulle komme ut feil, noe det ofte gjør.

Filter Nyheter har lenge terrorisert medlemmer og tillitsvalgte i ND. Det gjør jobben i politikken tyngre for mange gode og ærlige mennesker som er glade i landet sitt.

Det er et paradoks at Filter og deres sponsor gir inntrykk av å ville beskytte ytringsfrihet og “modige” ytringer. Alt de gjør er å terrorisere de som virkelig ER modige og ærlige, mens de som oftest belønner politisk korrekte “helter” som helt uten risiko slår inn åpne dører. Det er bare patetisk…

Målinger viser at ND ligger an til relativt mange mandater i kommunevalget. Globalistene har panikk. Derfor venter vi at demoniseringen av ND vil toppe seg, og at det kommer en veritabel og lenge varslet “shit storm” fra Filter & Co denne helgen før valgdagen. Ta det for hva det er 😉

Godt valg! 🇧🇻✌️🙏

Pressen — vår tids nyttige idioter?

Meld deg på vårt nyhetsbrev: norgesdem.substack.com