Norgesdemokratene
Tom Stian Øhman - Listekandidat i Oslo

Er det nå vi skal bli krenket?

Ikke vær en idiot og brenn norske flagg.

Her har vi en av Vedums disipler.

Jon-Tore Knoff tror på Vedum:

Vedum er flink til å lytte til folk. Han er opptatt av hvordan deres hverdag er. Og det viktigste: Han prøver å gjøre noe med det, sier Knoff.

Dagbladet, 2019

Ill. fra DB-artikkel i 2019:

Er det nå vi skal bli krenket?

Vi hadde håpet at Jon-Tore hadde fått tenkt seg litt om siden 2019, men han har nylig fått et sterkt kall. Jon-Tore synes nå at det er lurt å brenne et norsk flagg for å vise hvilken patriotisk SP-velger han er.

Han har tatt ned og med seg Norgesdemokratenes banner fra ei bru. Banneret med et norsk flagg måtte av en eller annen grunn brennes til tross for at vi har en langt bedre landbrukspolitikk enn SP.

Ikke vær en idiot og brenn norske flagg. Ikke stjel. Ikke vær som Jon-Tore. Bruk hodet og stem Norgesdemokratene!

Er det nå vi skal bli krenket?

Drømmevelgeren, Jon-Tore Knoff, har sendt bilde av at han brenner det Norske flagget illustrert på banneret til Norgesdemokratene.

Knoff er neppe den skarpeste kniven i skuffen. Han skryter av hvordan han brenner det Norske flagget via SMS til NDs fylkesleder i Innlandet, Morten Nilsen.

Dette er ikke det første angrepet mot Norgesdemokratene i denne valgkampen.

Norgesdemokratene Oslo har betalt for bussreklame på 15 busser i Oslo, og bussjåfør, Ricardo Rivas, skryter av at han gjør skade og hæreverk på sin arbeidsplass og kommunal eiendom. Det er uklart hvilke konsekvenser hærverket har fått, men Norgesdemokratene ser det som svært overaskende om Rivas fortsatt er engasjert av Ruter.

Legg merke til hvordan Rødt sin 6. listekandidat, Linda Amundsen, forsvarer hærverket på offentlig eiendom. Sofia Rana, listetopp i Oslo, har også forsvart denne hendelsen, og klaget gjentatte ganger til Ruter i sosiale medier fordi at de lar Norgesdemokratene ha reklame på offentlige busser ettersom det er mange muslimske sjåfører der.

Er det nå vi skal bli krenket?

ND Oslo har også hatt hærverk på valgboden i Oslo, i Karl Johans gate. Der ble flaggstangen brukket om natten. Flagget var trygt oppbevart. Vi vet at folk med dårlig oppdragelse ikke vet forskjell på mitt og ditt.

Etter disse angrepene ønsker organisatorisk nestleder og fylkesleder i ND Oslo, Tom Stian Øhman, å vite om Senterpartiet og Rødt synes det er greit med fysiske angrep på politiske motstandere eller deres eiendeler.

Er det nå vi skal bli krenket?

Jeg ønsker også å legge til at Trygve Slagsvold Vedum og Senterpartiets politikk ikke lenger er partiet som setter Norges bønder først.

Nå er tiden inne for at bøndene protesterer og velger et parti som vil øke matproduksjonen i Norge. Ikke minst siden flere europeiske land har fått den geniale idéen om at de skal redusere sin matproduksjon for å endre været.

Vi har ca. 48% selvforsyningsgrad på mat og dette vil bli katastrofalt når de land vi importerer fra selvfølgelig vil prioritere å forsyne sitt eget folk med landbruksprodukter.

Punkt 9. om primærnæringene våre fra NDs kjernesaker:

Vi vil styrke landbruk, fiskerinæring og oljeindustri. Over 28% av nasjonal inntekt kommer fra oljenæringen. Mer foredling av norske varer produsert i Norge. Vern av viktig matjord. Vi vil gi insitamenter til landbruket for å styrke selvforsyningen. Kutt i fordyrende mellomledd.

Les mer i programmet vårt om selvforsyning.

Tom Stian Øhman, organisatorisk nestleder og fylkesleder i Oslo.

Meld deg på vårt nyhetsbrev: norgesdem.substack.com