Norgesdemokratene
Demografi er skjebne

Demografi er skjebne

Arendalsuka tirsdag 15. august kl. 12:00 – 14:00.

Vårt stand, Kanalplassen 14 i Arendalsuka, har fått navnet Antiglobalistisk sone.

Vi har 2 arrangement med besøk av Stefan Korte, Alternative für Deutschland (AfD), som nå har 23% oppslutning i Tyskland. Vi skal ha fokus på AfD sin suksess, og hva vi kan lære av dem fremover.

Politisk nestleder Norgesdemokratene, Øyvind Eikrem i samtale med AfD-politiker Stefan Korte i spennende diskusjon om demografi. Samtalen tar utgangspunktet i utrykket demografi er skjebne, og vi vil komme inn på dagens situasjon i Norge og Tyskland.

TIRSDAG 15. AUGUST 2023 KL. 12:00–14:00

Demografi er skjebne

Arrangement av Norgesdemokratene i Oslo og Tom Stian Øhman Norgesdemokratene

Bølgen Dansestudio

Varighet: 2 t

Offentlig  · Alle på eller utenfor Facebook

Samtalen vil foregå på engelsk.

Arrangementet vil bli filmet.

Adresse: Bølgen Dansestudio, Langbryggen 74, 841 Arendal

Hva skjer?

En rapport fra Statistisk sentralbyrå (SSB) anslår at etniske nordmenn vil være en minoritet i Norge innen år 2100 [1].

En sammenstilling av to andre SSB-rapporter viser at prosessen er godt i gang: Under halvparten av befolkningsveksten i Norge i 2019 kom fra etniske nordmenn, ettersom 31 prosent av nyfødte i 2018 hadde innvandrerbakgrunn, samtidig som nettoinnvandringen til Norge var på 25 300 personer i 2019 [2] [3]. SSB forutser også i en fjerde rapport at innvandring vil stå for befolkningsveksten i Norge fra 2050 [4].

FN har omtalt dette som utskiftingsmigrasjon [5].

Den franske forfatteren Renaud Camus kaller den pågående samfunnsutviklingen i Vest-Europa, med masseinnvandring fra ikke-europeiske land kombinert med lave fødselstall blant innfødte europeere, for Den store utskiftningen, da den på sikt vil føre til at europeiske folkeslag skiftes ut med andre.

Hersketeknikk

Den utbredte hersketeknikken med å stemple meningsmotstandere som konspirasjonsteoretikere, har blitt brukt til fulle mot Camus. Etter at Norgesdemokratenes listetopp i Haugesund igangsatte en debatt om Den store utskiftningen i norske medier våren 2023, så flere norske forskere og journalister seg nødt til å slutte å omtale det som en konspirasjonsteori, da det kom frem at dette ikke er annet enn et navn på en samfunnsutvikling som er godt dokumentert av offisiell statistikk.

Kilder:

Meld deg på vårt nyhetsbrev: norgesdem.substack.com