Norgesdemokratene
Tom Stian Øhman - Listekandidat i Oslo

Tom Stian Øhman – listetopp i Søndre Nordstrand og nummer to etter Geir på bystyrelista

Andre-kandidat til bystyret i Oslo og listetopp i bydel Søndre Nordstrand.

Yrkespolitikere som ikke setter egen befolkning og eget land først må byttes ut og det har fått meg til å ville gjøre en innsats for landet mitt og for Oslo.

Nok er Nok!

Se presentasjonen av 80 kandidater på 80 dager frem mot 10. september på demokratene.org/kandidater.

Trygghet, overnasjonal styring, selvråderett, egen befolkning, eldre, kvinner og barn som ikke blir ivaretatt på en slik måte de fortjener i ett av verdens rikeste land har fått meg til å engasjere meg som politiker. Norgesdemokratene setter Norge og egen befolkning først som også er hva som motiverer meg.

Mitt ønske er at Norges befolkning snarest våkner opp fra dvalen.

Jeg har 37 års erfaring fra bygge bransjen og privat næringsliv. Er utdannet bygningsingeniør og jobber som prosjektleder og anleggsleder. Er vant til å lede større byggeprosjekter, utarbeide kalkyler og fremdriftsplaner som til enhver tid må overholdes. For meg har det aldri vært en løsning å overskride kalkyle eller å utsette planlagt overlevering. Oslo kommune styres ikke etter slike retningslinjer og har derfor en økonomi som er fullstendig ute av kontroll. Min erfaring som leder og mitt ufravikelige krav om å sette Norge Først er nok hovedgrunnene til at jeg har blitt valgt både til Organisatorisk nestleder i Norgesdemokratene og fylkesleder for Norgesdemokratene i Oslo. Dette vil også være synlig i mitt arbeid som folkevalgt.   

Mine viktigste saker i Oslo er:

 • Trygghet for alle
 • Kontrollert kommuneøkonomi
 • Verdig og rettferdig eldreomsorg
 • Trygge gode skoler og barnehager
 • Full stans av innvandring til Oslo
 • En hovedstad tilgjengelig også for alle med bil og mc.

Oslo skal ikke være verdens største sosialkontor, skal man bosette seg i Oslo må man bidra og ikke være ett sugerør i kommuneøkonomien.

Mine forbilder er de som er nasjonalkonservative og setter egen befolkning først.

Europa er under «angrep» og det er svært synlig i flere land også politisk, noen land reagerer også før krisen er blitt faktum:

 • Italia
 • Frankrike
 • Tyskland
 • Nederland
 • Østerrike
 • Storbritannia
 • Polen
 • Ungarn
 • Tsjekkia
 • Danmark
 • Sverige, vårt naboland med krigslignende tilstander begynner også å se faren.

En stemme på meg er en stemme for trygghet, for eldre, for kvinner og for barn.

Mitt personlige slagord i valgkampen: Gjør Oslo trygt igjen – Stem Norgesdemokratene

Meld deg på vårt nyhetsbrev: norgesdem.substack.com