Norgesdemokratene
Selveste Sildakongen er listetopp for Norgesdemokratene på Karmøy

Selveste Sildakongen topper lista på Karmøy

Da Norgesdemokratene skulle sette opp valglista på Karmøy var det igrunn ikke noe problem fordi alle ville stå på liste sammen med Sildakongen. Til og med i folkeregisteret heter 69-åringen Sildakongen Arvid Otto Mørch. Nå vil han inn for å tale makta midt i mot i kommunestyret i Karmøy kommune. De regjerende elitene i Karmøy vil utfordret av en skipskaptein som er vant til å få det som han vil.

Se presentasjonen av 80 kandidater på 80 dager frem mot 10. september på demokratene.org/kandidater.

1. Hva var det som fikk deg til å bli politisk interessert? Og hva er det som motiverer deg til å stille til valg for Norgesdemokratene?

Det som fikk meg politisk interessert var og er at jeg synes politikerne sløser med folkets penger og vanstyrer Norge. Norgesdemokratene appellerer til meg fordi de setter Norge først og vil begrense den uansvarlige innvandringen av muslimer til Norge.

2. Hva er din bakgrunn, og hva har du gjort tidligere som du kan ta med deg videre inn i kommune/fylkesting?

Jeg er arbeiderklasse no1. Det vil si at jeg har arbeidet fra jeg var 14 år på sjø og land. Jeg er fisker og sjømann. Kaptein og Oljeborer i tillegg til at jeg er industrigründer hvor jeg har etablert en av Norges største Sildeforedlingsbedrifter.

Dette har gitt meg en bred forståelse av samfunnet og ikke minst verdenspolitikken, da jeg har reist kloden rundt fire ganger. Jeg er også meget belest i historie og filosofi og har sett forandringen i Norge og Europa, USA og Africa og den er dessverre ikke til det bedre, men til det verre grunnet dårlig styring fra politikere som er xhippier og akp-ml sympatisører.

Dette har ført til en katastrofe for vårt land. Les Terje Tvedt sin bok. «Det internasjonale gjennombruddet».

3. Hvordan har dine personlige erfaringer og opplevelser påvirket din politiske tenkning og engasjement?

Ved å oppleve, se og høre mentalitetsforandringen fra gamle gode politikere til unge kunnskapsløse politiske broilere som ikke vet og forstår den store  sammenhengen i samfunnslimet.

4. Hvem er dine største forbilder eller inspirasjonskilder, og hvordan har de påvirket deg som person?

Winston Churchill, Ronald Reagan på den politiske siden. Det vi ta for lang tid og nevne andre forbilder. Verdens store tenkere har påvirket meg som person mere enn de politiske. Mitt største forbilde er jo Henrik Ibsen og ved at studere hans dramaer så kan man også forstå dagens situasjon.

5. Hvordan ville du beskrive din arbeidsstil, og hvordan vil dette påvirke din rolle som kandidat og eventuelt som folkevalgt politiker?

Jeg er jo kaptein og er vant med å føre kommando og få ting gjort.

Mitt motto er «handlekraft gjennom god forhåndsplanlegging og dyktige mannskaper». Politikken er meget sendrektig, så min stil vil nok ikke passe inn der.

6. Hva er noen av de viktigste sakene for deg lokalt, nasjonalt og internasjonalt og hvordan vil du personlig bidra til å få disse sakene på dagsordenen?

Det største problemet verden har i dag er overbefolkning og forurensing.

Klarer vi ikke å stoppe befolkningsveksten som er ute av kontroll, kan vi heller ikke stoppe forurensingen. Problemet er Afrika, Midtøsten og deler av Asia.

Forurensing er et globalt problem. Den må stoppes. Ikke minst i Kina må kreftene settes inn på en renere industri. Hva vi foretar oss er her i Norge hvor vi ikke engang kaster en ispinne ut i naturen, betyr lite i den globale forurensing.  Vår nasjon er tross alt kun et knappenålshode på verdens røvskalk.

7. Hvis du skulle formulere ditt sentrale budskap til den norske samfunnsdebatten på noen få setninger, hva ville du sagt?

Da ville jeg si. Stopp den unyttige innvandringen og importer kun folk som vil arbeide og brødfø seg selv. Dessuten ville jeg ha forbud mot oppføring av Moskeer og familiegjenforening. Unyttig muslimsk innvandring er total galskap

Og vi sager av Norgesgrenen på Norges-Eika hvorpå vi sitter. Innfør kunnskapstest på alle før de får stemmerett. Øk denne til 20 år. Stopp å utdele statsborgerskap. Gi kun gjestearbeider tillatelse. Først etter 12 år med plettfri vandel i Norge kan det søkes om statsborgerskap. Utvis alle utenlandske lovbrytere med familie. Listen her er lang. Narkotikapolitikken må være meget strengere. Tvangsarbeid for alle narkoselgere i minst 20 år i lenker. Dophoder må opplæres og avvennes med tvangsmidler. Stopp LAR og metadonbehandling.

8. For de som vil sette seg dypere inn i sakene du brenner for, hvilke bøker, kommentatorer eller nettsteder vil du anbefale?

Document.no, Gates of Vienna, Snaphanen.dk.

Begynn og lese den klassiske litteraturen, Immanuel Kant og Friedrich Nietzsche. Alle Ibsens dramaer. Knut Hamsunds samlede verker. Følg lenkene for å lese klassikerne gratis hos Nasjonalbiblioteket. Jeg har brukt et helt liv til å lese. Vår litteratur skatt er enorm og den beskriver menneskets psykologi og kan brukes til samfunns oppbyggende tiltak. Læreplanen i grunnskolen må forandres og lærerstaben omskoleres.

9. Kan du fortelle litt om hvordan det er å være offentlig engasjert i Norgesdemokratene?

For meg er det ikke tungt, men mange sliter med familie og venner. Hvorfor ??

Fordi de er oppflasket med NRK og VG. Vi i Norgesdemokratene er for lite aktive på informasjonssiden. Vi trenger en landsomfattende rundreise hvor vi informerer folk om hva vi står for. Mange tror for eks. at vi er imot innvandring.

Det vi er imot er unyttig innvandring. Jeg avslutter med en setning fra Bertrand Russel. Han sier: Det som er nyttig er sannhet. Det som er unyttig er løgn.