Norgesdemokratene
Vidar Kleppe

Pressemelding Vidar Kleppe

Vidar Kleppe er ute av Norgesdemokratene.

Det er med beklagelse vi må meddele at Vidar Kleppe har valgt å forlate Norgesdemokratene for å starte egen liste. Han er derfor å regne som utmeldt av partiet. Vi ønsker han lykke til med sitt nye initiativ.

Årsaken til uenigheten mellom Vidar Kleppe og Landsstyret er at han ikke aksepterer å forholde seg til normale prosedyrer i styrearbeidet. Han insisterer på at han kan uttale seg når han vil om hva han vil, selv om styret holder på å jobbe med en felles uttalelse.

Makvan Kasheikal
Makvan Kasheikal

I tillegg fremmet han krav om at Makvan skulle gjenvelges som folkevalgt. Det faktum at landsstyret ikke hadde tillit til ham mente Vidar var underordnet, og insisterte på at Makvan Kasheikal skulle stille på liste for Norgesdemokratene.

Sentralstyret og Fylkesstyret overtar alle oppgaver i Kristiansand og utarbeider delegatlister til lokalvalget i Kristiansand. Alle medlemmer som stiller på alternativ liste fra Vidar Kleppe er å regne som aktivt utmeldt, gjeldene fra listen ble opprettet.

Norgesdemokratene stiller med valgliste i Kristiansand og Agder og vil ivareta våre løfter i partiprogrammet.

Våre tillitsvalgte og frivillige vil fortsette å sette Norge Først.

Sign.

Geir Ugland Jacobsen
Leder i Norgesdemokratene

Meld deg på vårt nyhetsbrev: norgesdem.substack.com