Norgesdemokratene
Drap og vold

Jente drept med kniv

Hun og en 13-årig jente ble overfalt med kniv i Illerkirchberg, Baden-Württemberg. Den andre jenta ligger kritisk skadd på sykehuset.

Til minne om den 14 år gamle jenta som ble drept den 5. desember av en 27-årig asylsøker fra Eritrea (1000 km sør fra Egypts middelhavskyst).

Politiet oppfordrer innbyggerne til ikke å la seg rive med av følelser som kan mistenkliggjøre innvandrere, flyktninger eller asylsøkere generelt.

Demokratene hadde planlagt en markering den 13 desember foran den tyske ambassaden. Vi måtte dessverre avlyse i siste liten siden det krasjet med programmet til sentrale arrangører i disse travle tider.

Demokratene vil likevel gi oppmerksomhet til dette drapet. Ingen andre ser ut til å bry seg. Dette kunne like gjerne skjedd i Norge. Innvandrer-jenter har blitt drept i Norge mange ganger allerede.

Her i Norge går også asylsøkere og ulovlige migranter løs blant folk i gatene. Vi vet ofte ikke mye om deres sinntilstand, eller om deres kultur og levesett passer overens med norsk levesett. Ei heller hva deres hensikter er.

Demokratene ønsker ikke at utlendinger skal ferdes fritt i riket uten oppholdstillatelse. Asylsøknader skal behandles uten at søker kommer til Norge først. De som likevel kommer uten godkjent søknad, skal interneres frem til tidsbegrenset oppholdstillatelse er innvilget, og returneres om ikke.

Denne saken er ikke spesiell, og det er typisk at media ikke bryr seg selv om offeret har innvandrerbakgrunn. Det ser ut til at det eneste som får media til å bry seg, er om en hvit person begår et drap.

Jenta som ble drept heter Ece Sarigül. Dessverre blir hun bare enda et tall i statistikken over ofre i en feilet innvandringspolitikk, hvor myndighetene ikke prioriterer beskyttelse av egne borgere fremfor fremmede.

Jente drept med kniv
Fra sosiale medier

Les mere her hos Document den 5. desember