Norgesdemokratene
Globalistene på stortinget blakker nordmenn.

Globalistene på stortinget blakker nordmenn

Flyktninger får 40 års opptjening i folketrygden fra første dag.

Ærlig talt Norge!

Som tidligere stortingsrepresentant for FrP i åtte år, i periodene 1989-1993 og 1997-2001, har jeg erfaring og vet hva som kreves av hardt arbeid for å sette viktige saker for det norske folk på den rikspolitiske dagsorden.

Jeg har også vært nestleder i Frp i perioden fra 1995 – 1999.

Som EØS- og Schengenmotstander vet jeg godt hva som skal til for å sette det norske folk og Norge først — i det meste som må gjøres politisk — for å få et tryggere og bedre Norge i fremtiden.

Godt folk! Som sittende stortingsrepresentant stemte jeg selvsagt også i mot EØS-avtalen den 16. oktober i 1992.

Jeg har også alltid sagt nei til at islamister, kriminelle utlendinger, grunnløse asylsøkere og lykkejegere skal få opphold i Norge.

Stortingsglobalistene har de siste 10-årene gitt flyktninger en særordning med hele 40 års opptjening i folketrygden fra første dag. Dette er en stor politisk skandale som må få konsekvenser. EØS, ACER, Migrantavtalen og Schengen-avtalen må sies opp.

Dette bare for å nevne noen viktige saker som snarest nå må tas opp på Stortinget i denne perioden 2021-2025. Om ikke, så vil Demokratene være klare fra første dag etter stortingsvalget i 2025 — til å sette nordmenn og Norge først i politikken på stortinget. 

Og bare så det er sagt: Land og ayatollaer som hater Norge og norske verdier, må ikke få en eneste krone i økonomisk støtte i bistand eller U-hjelp.

Norske skattemilliarder må heller brukes på å bygge Norge, fjerne høye strømpriser, bompenger og redusere skatter og avgifter. Vi må fokusere på å bruke penger på nordmenn som sliter i vårt eget land. Mange trenger en slant i brønnen slik den økonomiske situasjonen er i kongerike Norge nå.

Hør litt på denne “gobiten” om du har tid: sven ingvars önske brunnen – YouTube


Globalistene på stortinget blakker nordmenn

Vidar Kleppe
Politisk talsmann, fylkesting- og bystyrerepresentant for Demokratene

Følg oss på Facebook

Redaksjonen