Norgesdemokratene
"Verdens lykkeligste folk ", joda, kanskje en gang…

Sliter du?

Nei, det tror jeg ikke noe på. Du bor jo i Norge: verdens rikeste land.

“Verdens lykkeligste folk”, joda, kanskje en gang…

Det er ikke slik, og jeg vet, for jeg har vært på den siden når jeg ble så syk at jeg ikke klarte jobbe lenger.  Aleneforsørger, med en barnefar som gjorde alt for ikke å følge sine forpliktelser økonomisk eller på andre måter.

Dette førte til en psykisk belastning som påvirket det fysiske ytterligere. Jeg ville ikke mer — alt var uoverskuelig. Takket være en god lege som oppfattet mye mer enn jeg ga uttrykk for, ble jeg fanget opp og fikk profesjonell behandling. Jeg kom styrket ut av dette, samtidig som jeg ble uføretrygdet og fikk en inntekt som gjør at jeg klarer meg såvidt.  

Alle de som havner utenfor i dag er ikke like heldige.  Ikke alle har de årene med arbeidsliv bak seg som gir en pensjon som gjør at de klarer seg. For mange ligger på den såkalte minussiden hver uke, måned og hvert år. De klarer seg ikke i verdens rikeste land!

Staten tjener flere milliarder enn noensinne, men de er ikke villige til å hjelpe de med de tøffeste utfordringene — ikke i Norge. Å sende penger ut av landet derimot, til såkalt bistand, det har de råd til.

Støre & Co mener det er viktig å vise EU, WEF og FN at vi er snille og best i klassen — når det kommer til å hjelpe andre. Det er bare ikke så nøye med våre egne i vårt eget land, de kan gå for lut og kaldt vann. Disse nasjonale organisasjonene lar seg ikke imponere av nasjonalister.

Vel, Demokratene og jeg er av en helt annen oppfatning! Vi skal ta vare på eget folk og eget land FØRST!

Vi skal prioritere oss selv før vi hjelper andre. Vi skal ikke sulte eller fryse i Norge. Vi skal bestemme over egne ressurser, slik at vi slipper dette!

Ønsker du å være varm, mett i magen og med penger til overs til en kaffe på café, så må du være med på å stemme inn et nytt parti på Stortinget: Demokratene. 

Vi setter eget land og folk først!

Takk.

Heidi Pedersen

Sekretær i Fylkesstyret for Demokratene Agder