Norgesdemokratene
Støre og Vedum har glemt alle nordmenn som sliter

Støre og Vedum har glemt alle nordmenn som sliter

Statsminister Støre og finansminister Vedum ligger ikke på latsiden når det gjelder å jobbe med sine store og viktige politiske utenriks-saker.

Støres dårlige sosialist og globalist-regjering elsker jo slikt. Glemt av disse to herrene som vanlig Norge og det norske folk. Ref. statsbudsjettet, forslaget for 2023.

Glemte viktige saker som for eksempel: Sjokkpriser på strøm, manglende selvforsyning, manglende forsvar, økte matvarepriser, manglende hjelp og støtte til norske bønder, fiskere som sliter, økte renter, økte egenandeler på sykdom, fastlegekrise, dårlige trygdeoppgjør, klimahysteri, ettervirkninger av korona-nedstengningen i Norge, milliardsløseriet i norsk bistand, utenlandskabler, vindmøller på land og til havs — som ødelegger norsk natur og fiske; høye skatter og avgifter — samt de alt for høye prisene på diesel og bensin i oljelandet Norge.

Da har jeg ikke sagt et eneste ord om at Norge selvsagt ikke kan være hele Europas grønne batteri.

Demokratene mener derfor bestemt at Norge snarest må avslutte EØS og ACER avtalene. Vi må så fort som overhodet mulig ta tilbake nasjonal kontroll over energipolitikken ved å terminere ECT avtalen som gjør strøm til en vare, og derfor blir en del av EUs fire friheter.

Slik våre folkevalgte har gjort det, har vi ikke frihet å bestemme strømpris eller produksjonsmengde.

Om staten bestemmer seg for å gi strømstøtte til næringsdrivende, vil vi raskt komme i en situasjon der vi dømmes for ulovlig subsidiering. Velger vi å pålegge fast strøm pris vil vi være erstatningspliktig for tapene energiprodusentene påføres.

Våre folkevalgte har i sin manglende visdom valgt å knytte Norges energiproduksjon til EU, og frasagt seg all kontroll over denne.

Løsningen er nå en full separasjon fra EU, og oppsigelse av alle avtaler som binder våre folkevalgte. Dette ruinerer og tømmer kontoene til nordmenn via milliardregninger og monsterpriser på strøm.

Avslutningsvis må det også bli slutt på at 100-vis av norske skattemilliarder årlig brukes på land og regimer som hater nordmenn og Norge.

Milliardene skal brukes på nordmenn som sliter.

Nok er nok!


Støre og Vedum har glemt alle nordmenn som sliter

Vidar Kleppe
Politisk talsmann, fylkesting- og bystyrerepresentant for Demokratene

Følg oss på Facebook