Norgesdemokratene
Lykkelig uten å eie?

Lykkelig uten å eie noe.

Får man råd til å eie noe som helst, om tidligere Unge Høyre-leder Børge Brende og WEF får det som de vil?

Mens de fleste andre partier gjør livet vanskeligere og dyrere for folk å leve, leter Demokratene etter muligheter for å gjøre ting både rimeligere og enklere for folk flest. Det enkleste er gjerne det beste. Det var bedre før i tiden er det noe som heter. Ikke bare bedre sier vi, men billigere også.

Vi må snart ta innover oss at den globalistiske utviklingen og kontrollen truer det frie markedet, og truer lommeboken til enkeltindivider. Vi har The Great Reset, hvor Klaus Schwab er tydelig i sin tale om at vi ikke skal eie noenting — og være lykkelige med det.

Klaus Schwab er grunnlegger og administrerende styreleder for World Economic Forum. Hos WEF står ikke individuelle valg som toppverdiene, men inngripen i våre lover, systemer og handelsavtaler. Helt ærlig, så trodde jeg tidligere at dette var en konspirasjonsteori, og ikke var noe å bekymre seg over. Så feil kan man altså ta.

Nå ser vi konjunkturene av at den globale utviklingen begynner å bli veldig synlig. Utvisking av grenser, massemigrasjon, drivstoff prisene flyr til himmels; matprisene likeså. Strømprisen har steget enorm, samt at det har blitt utført et forskningsprosjekt der de ser på hvor prisfølsomme norske strømkunder er i forhold til strømprisen. I forskningsprosjektet har de operert med strømpriser fra 1 kr/kWh, og helt opp til 30 kr/kWh. En strømpris på hele 30 kr/kWh er hele 100 ganger så høy som en vanlig strømpris.

Hvis man klarer å se lenger enn nesa rekker, så kan man ane at det kan bli for dyrt å holde varmen, samt eie både bil og eiendom framover. Det er på sin plass å undre seg om hvorvidt vi har råd til å eie noe som helst om kort tid. Da er vi jo drevet av den vanvittige politikken til WEF.

Det eneste partiet jeg ser er tydelige i sin motstand mot denne utviklingen er Demokratene. Derfor meldte jeg meg inn i Demokratene, slik veldig mange gjør hver eneste dag nå. Mange er ikke klar over den villet styrte politikken som vil avkle både land og folk bortover nå.

Ikke nok med det: samtidig ser vi i Europa og USA at de deler folket inn i A og B lag med sine vaksinepass. Demokratene er selvfølgelig imot vaksinepass, da vi mener at vi alle, både vaksinerte og uvaksinerte, er likeverdige — og ingen skal måtte nøye seg med å spille annen fiolin.

Artikkelen er tidligere publisert av Fredrikstad Blad.


Lykkelig uten å eie noe.

Simone Engebretsen

3. kandidat og nestleder i Demokratene Viken og Demokratene Østfold


Nyhetsbrev!

Ikke glem å melde deg på vårt nyhetsbrev.
Første utsending skjedde i midten av november 2020.