Norgesdemokratene
Skjerp dere NRK

Skjerp dere NRK

Vi vet at dere med overlegg sensurerer og holder Demokratene utenfor det gode selskap.

Åpent brev til Nrk ved kringkastingssjef Thor Gjermund Eriksen

Dere er Norges største mediebedrift, og eies av den norske stat. I 2020 mottok dere statsstøtte på 6,4 milliarder kroner.

Disse pengene kommer fra det norske folk. Dere bryr dere ikke om at alle vi som er med på denne dugnaden står ulikt politisk. Det er vi som sørger for at dere kan nyte godt av fete lønninger. Derfor forventes det blant folket at dere dekker saker objektivt, og at dere gir ærlig mengde TV-tid til alle politiske partier som stiller til lister i alle fylker. Vi har et fullverdig program og en meget stor sjanse til å komme inn på Stortinget.

Nrk ga i 2017 Rødt og MDG en god dytt fremover, ved å presentere disse partiene separat på meningsmålinger (ikke i gruppen «andre»). Dere tok dem med i debatter, og som eksplisitt alternativ i NRK´s valgomat, selv om disse partiene kun hadde drøyt 1% på meningsmålingene. Demokratene har stort sett ligget mellom 2 og 3,1% siden februar. Derfor er det også en veldig stor forventning ute blant folket, om at dere skal bidra til objektivt å synligjøre Demokratene deretter.

At dere har en politisk agenda er svært synlig i det offentlige rom. Dere har en ensidig dekning av blant annet klimahysteriet, migranter og integrering, Covid-19 og vaksinedebatt. I tillegg er dere med på å dempe venstreaktivisters voldelige og verbale angrep overalt. Kommer angrep eller usannheter fra høyre siden, er dere derimot raskt på ballen og hauser opp hvor fæle de er.

Dere bør vite at Demokratene ikke er mer egoister enn at vi ønsker å gi makten tilbake til folket ved å innføre ekte demokrati.

Vi vil at saker av stor folkelig viktighet skal vedtas med folkeavstemminger. Dette vil gi folket mer reell og effektiv innflytelse. Denne uselviske politikken er Demokratenes styrke. Vi vil sette Norge og norsk befolkning først fordi vi tror på folket og mener at folket vet best selv.

En av våre store utfordringer er mediene som belyser saker utifra egne politiske intensjoner. Deres sjef Thor Gjermund Eriksen, som tjener dobbelt så mye som statsministeren, har sin politiske bakgrunn fra SV. Han var pressesekretær på Stortinget for SV, samt personlig rådgiver for Erik Solheim. Videre vet vi at to av tre journalister stemmer på venstresiden.

For at Demokratene skal kunne innføre et ekte demokrati, må vi spille på lag med medier og journalister. Dere må snarest finne en løsning på hvordan dere kan utvide komfortsonen deres, og gi de som sensureres i dag mer taletid og synlighet på TV.

Slik sensuren brukes i dag er det ikke demokrati. Dere vet godt hvordan massesuggesjon fungerer: en ensidig servert propaganda er nettopp det. Når folket ikke får servert flere sider av en sak, hvordan skal de kunne stemme i en folkeavstemning? Folket trenger mer objektiv fremlegging av det som sendes ut, og flere må få slippe til. Dere har en utfordring som dere umiddelbart bør legge dere i selene for å møte. Det må en holdningsendring til. Husk at de pengene dere får inn på konto hvert eneste år, er fra folk på alle deler av den politiske aksen.

Det har foregått en underskriftskampanje for å få Kent Andersen inn i Debatten på Nrk. I skrivende stund har denne oppnådd 1989 signaturer. Dere vet nok utmerket godt hvem Kent Andersen er: «Klima Antiklimaks». Vi utfordrer dere til å invitere Kent inn til debatt i deres beste sendetid.

https://www.opprop.net/vi_som_vil_ha_kent_andersen_fra_demokraten_inn_i_debatten_pa_nrk?fbclid=IwAR26bO9dXaWL0QRCQKC_hvE8AmlaC_nk-ydTGELr3Du8S_vAzdaPyfn-1cA

På gjensyn NRK. Vi hører fra dere!

Med vennlig hilsen

Simone Engebretsen


Skjerp dere NRK

Simone Engebretsen

3. kandidat for Demokratene i Østfold


Nyhetsbrev!

Ikke glem å melde deg på vårt nyhetsbrev.
Første utsending skjedde i midten av november 2020.

Følg oss