Norgesdemokratene

Partileder Geir Ugland Jacobsen besøker Trøndelag

«Norge Rundt med Demokratene»

I anledning valgkampstart i Trøndelag har vi vært så heldige å få partileder Geir Ugland Jacobsen oppover til Trøndelag for å delta sammen med oss på maraton-valgkamp gjennom fylket vårt. Startskuddet for valgkampen går av stabelen i morgen onsdag 21/7 hvor vi starter på Støren med valgstand kl. 10.30 for så å fortsette i maratonfart nordover i fylket med avsluttende valgstand i Namsos førstkommende fredag 23/7.

Demokratene ønsker at så mange som mulig av våre medlemmer i Trøndelag skal besøke oss som står på stand, hvor det selvfølgelig også blir mulig for medlemmer og andre interesserte å slå av en prat med Demokratenes partileder og Demokratenes første og andre kandidat på stortingslistene i valgdistriktene Sør-Trøndelag og Nord-Trøndelag.

Vi håper at så mange som mulig av Demokratenes medlemmer i Trøndelag, publikum og andre interesserte tar turen innom oss på stand i en av byene langs ruta vår fra Støren i sør til Namsos i nord! Se timeplan under for hvor du finner oss til enhver tid!

Kontakttelefon: 472 79 449 / 930 02 522

På vegne av Demokratene Trøndelag,

Vennlig hilsen
Tor-Andre Hopen
Fungerende fylkesleder og 1. kandidat i Trøndelag

Tor-Andre Hopen

Tor-Andre HopenTimeplanen for stands i Trøndelag med partileder Geir Ugland Jacobsen:

Onsdag 21. juli :

Støren fra kl 10.30 til 12.30 (Sentrum)

Trondheim fra kl 14.00 til 17.00 (Nederst på torvet, på hjørnet Sommerveita/Munkegata)

Torsdag 22. juli :

Stjørdal fra kl 10.30 til 13.00 (Stjørdal torg)

Levanger fra kl 14.30 til 17.00 (Magneten Kjøpesenter)

Fredag 23. juli :

Steinkjer fra kl 10.30 til 13.00 (Amfi kjøpesenter)

Namsos fra kl 15.00 til 17.00 (Namsos Storsenter)

Trøndelag Rundt med Demokratene