Norgesdemokratene
Trusler og rasistiske utsagn

Trusler og rasistiske utsagn skal man aldri ty til

I sinne og frustrasjon sier folk ofte ting de ikke mener.

Facebookgruppen “Vi som er totalt imot MDG” utgjøres av 65.000 medlemmer som alle er sinte på MDG og partiets politikk, som ødelegger Oslo – ikke minst sentrum, og rammer livskvalitet og økonomi for svært mange av byens innbyggere.

Akkurat nå er partiets fremste eksponent, Lan Marie Berg, i rampelyset pga en ny skandaløs budsjettsprekk, som kommer i tillegg til byrådets allerede vanvittige pengeforbruk og diktatoriske fremferd over mange år, som har satt Oslo i enorm gjeld.

Trusler og rasistiske utsagn skal man aldri ty til, uansett hvor sint man er. Men det er samtidig også naturlig å spørre hva som får 2% av norske velgere, tilsvarende ca 20% av Oslos stemmeberettigede befolkning, til å bli så forbannet.

Jeg sier litt om saken i denne videoen.Trusler og rasistiske utsagn skal man aldri ty til

Geir Ugland Jacobsen

Pressetalsmann og leder i Oslo


Nyhetsbrev!

Ikke glem å melde deg på vårt nyhetsbrev.
Første utsending skjedde i midten av november 2020.