Norgesdemokratene
Lisenspenger til ID-feiring

Lisenspenger til ID-feiring

Noe er steingalt når NRK bruker norske lisensmillioner på ID-feiring i alle kanaler.

Jeg kan ikke lengre godta at den tvangsfinansierte statskanalen NRK, aktiv med nordmenn sine lisenspenger: Driver en massiv kampanje for islam – nå sist gjennom NRK sin storslåtte dekning av ID-feiringen i alle NRK kanaler og mediaflater.

Det er derfor ikke uten grunn til at NRK, på folkemunne stadig oftere blir omtalt som: ARK – eller Arbeiderpartiets Rikskringkasting, som også er den fremste statlige talekontroll der Demokratene nesten aldri får slippe til med våre gode løsninger for et trygger og bedre Norge.

NRK lisensen og pressestøtten til MSM-media må derfor etter min mening fjernes. Disse som er den “fjerde statsmakt” driver politisk sensur, tilsløring av fakta og en “demonisering” av stemmer som setter Norge først.

Dette er bare en av mange grunner til at jeg ønsker å gjøre comeback, som stortingsrepresentant til høsten. Norge trenger antiglobalistiske-politikere som alltid setter det norske folk og Norge først i alt som gjøres politisk.

Nok er nok!