Norgesdemokratene
Demokratene — Streng grensekontroll

Streng grensekontroll!

I motsetning til Fremskrittspartiet, vil Demokratene si opp hele Schengen-avtalen.

Verdens befolkning vokser med rundt 80 millioner per år, og det er flere flere millioner mennesker som vet at de ville få et bedre liv dersom de kan ta seg inn i Norge eller en annen velferdsstat, og forsyne seg av vertsnasjonens goder.

Det er i og for seg ikke vanskelig å forstå at mennesker ønsker å bedre sine levekår. Men innvandring er ikke noe egnet virkemiddel for å bekjempe verdens overbefolknings- og fattigdomsproblemer.

De som ønsker en nasjonalkonservativ politikk er velkomne til Demokratene!

https://resett.no/2020/12/20/de-som-onsker-en-nasjonalkonservativ-politikk-er-velkomne-til-demokratene/?swcfpc=1

Schengen-avtalen innebærer at Norges grenser ikke lenger kontrolleres. Ulovlige innvandrere fra andre verdensdeler kan derfor fritt ta seg inn i Norge. Dette innebærer at ulovlige innvandrere som eksempelvis har tatt seg inn i Hellas eller Italia, fritt kan sette seg på et fly til Norge og få rett til å bosette seg i vårt land selv om de ikke er flyktninger i henhold til FNs flyktningkonvensjon. Riktignok er det nå innført visse midlertidige begrensinger i den frie flyten av mennesker som Schengen-avtalen innebærer. Men begrensingene gjelder kun enkelte grenseoverganger. Og de er midlertidige.

Norge undertegnet EØS-avtalen i 1994 etter at folket sa nei til EU-medlemskap. På mange måter innebar det et skjult medlemskap i EU.

https://resett.no/2019/04/01/derfor-bor-norge-ut-av-eos-avtalen/?swcfpc=1

I motsetning til Fremskrittspartiet, vil Demokratene si opp hele Schengen-avtalen. Dette vil gjøre det mulig for Norge å avvise personer på norskegrensen. Demokratene vil derfor resolutt avvise alle ulovlige innvandrere når de prøver å ta seg inn i landet.

Denne artikkelen ble publisert i Resett den 28. januarNyhetsbrev!

Ikke glem å melde deg på vårt nyhetsbrev.
Første utsending skjedde i midten av november 2020.