Norgesdemokratene
Siv Jensen advarer nasjonalkonservative: I feil parti

Siv Jensen advarer nasjonalkonservative: I feil parti

– Enten så føyer man seg, eller så må man se seg om noe annet å drive med fordi da er man i feil parti.

– Selv om det er noen enkeltpersoner som lager uro, så vil flertallet det annerledes og det må de snart erkjenne.

I et intervju med TV 2 advarer Siv Jensen Oslo Frp og andre som ønsker å ta partiet i en nasjonalkonservativ retning.

– Enten så føyer man seg, eller så må man se seg om noe annet å drive med fordi da er man i feil parti.

https://resett.no/2020/07/18/siv-jensen-advarer-nasjonalkonservative-i-feil-parti/

Det kan se ut som om FRP har planer om å sikte seg inn mot en mer liberal linje enn tidligere. Nå vil mange hevde at de ligger mellom Innvandringsvennlige Høyre og sentrum. Ønsker du derimot en nasjonalkonservativ politikk hvor fokuset skal være på landets innbyggere og deres beste, da er ikke FRP lenger partiet for deg.

Demokratene har hele tiden kjempet for at nordmenn skal ha det best mulig i landet de har fått etter sine forfedre, og at staten skal bestemme minst mulig. Vi mener også at velgerne skal bestemme hva deres skattepenger skal brukes til. De skal ikke søles bort på migranter som ikke engang liker norsk kultur, og heller ikke kastes rundhåndet bort til håpløse internasjonale bistandsprosjekter.