Norgesdemokratene

HCQ virker!

HCQ virket mot andre Coronavirus og SARS fra 2003, og det virker nå.

Det er noe ravende galt med politikere som ikke er opptatt av å støtte sin egen befolkning, men heller går skoa av seg for å få jobber i WHO og FN. Mer enn 50% av de som har dødd i USA og mange land i Europa kunne vært reddet — billig. Det gjelder også Norge.

Det er på tide å tiltale alle de legene og “forskerne” som stikker kjepper i hjulene for behandling. At Trump har sagt HydroxyChloroQuine (HCQ) virker, er ikke grunn nok til å tviholde på at det ikke virker. Det amerikanske helseinstituttet visste dette allerede i 2005, og Fauci var sjef der da. Det virket mot andre Coronavirus og SARS fra 2003, og det virker nå.

Hva skal vi si om de legene og politikerne i Norge som påstår at det ikke virker? Pål Aukrust ved OUS har fått 100 millioner for å forske UNDER en epidemi — “forske” på noe vi allerede vet virker, samtidig som folk dør fordi de ikke får medisiner som fungerer.

Den russiske jødiske legen, Vladimir Zelenko, og hans team — har kurert pasienter i en ortodoks jødisk menighet på ca. 38.000 personer, like utenfor New York. Han sier at kombinasjonen av HCQ, Sink og Antibiotika gir en kur som er nesten 100% effektiv, og den koster kun like over $10. Det er veldig billig, og helt sikkert ikke noe legemiddelindustrien ønsker. Remdesivir er et annet middel som koster flere tusen kroner, og som helt sikkert tiltaler dem mere.

HCQ selges i Norge under navnet Plaquenil, men ble trukket fra markedet den 31. mars i år. Min fastlege kunne bekrefte at det var stoppet av myndighetene. Azithromycin er en type antibiotika som brukes som en forsikring mot sekundære infeksjoner — og ikke mot selve viruset.

Legemiddelverket har sluppet Plaquenil og flere legemidler på markedet igjen:
https://legemiddelverket.no/nyheter/legemiddelverket-fjerner-rasjonering-pa-flere-legemidler

Kombinasjonen av legemidlene bør gies tidligst mulig, og ikke kun til alvorlig syke og døende pasienter — slik som under testing i Norge, ved Oslo Universitetssykehus (OUS) og sykehuset i Agder.

Den amerikansk-russiske jøden MD Vladimir Zelenko har denne oppskriften på hva som virker best:

Azithromycin: 1 x 500 mg x 5 (days)
Hydroxychloroquine: 2 x 200 mg x 5 (days)
Zinc: 2 x 220 mg x 5 (days)

Resett har senere skrevet om det samme, og om sensuren:

Vær obs på at Big Tech sensurerer det de ikke liker, slik at lenker med videoer kan plutselig slutte å fungere:

Videoen jeg lenket til med Dr. Vladimir Zelenko har de allerede slettet på Youtube, men her er en god link til intervjuet Steven Bannon hadde med Dr. Zelenko (4:50 ut i podcast):
https://pandemic.warroom.org/2020/04/24/ep-136-pandemic/

https://www.breitbart.com/politics/2020/07/27/watch-texas-doctor-studies-claiming-hydroxychloroquine-does-not-work-are-fake-science/

https://www.breitbart.com/health/2020/07/27/watch-live-frontline-physicians-aim-to-dispel-massive-covid-19-disinformation-campaign/

https://www.henryford.com/news/2020/07/hydro-treatment-study

Følg oss