Demokratene Norge
Henry Ford Health website
henryford.com

HCQ virker!

HCQ virket mot andre Coronavirus og SARS fra 2003, og det virker nå.

Det er noe ravende galt med politikere som ikke er opptatt av å støtte sin egen befolkning, men heller går skoa av seg for å få jobber i WHO og FN. Mer enn 50% av de som har dødd i USA og mange land i Europa kunne vært reddet — billig. Det gjelder også Norge.

Det er på tide å tiltale alle de legene og “forskerne” som stikker kjepper i hjulene for behandling. At Trump har sagt HydroxyChloroQuine (HCQ) virker, er ikke grunn nok til å tviholde på at det ikke virker. Det amerikanske helseinstituttet visste dette allerede i 2005, og Fauci var sjef der da. Det virket mot andre Coronavirus og SARS fra 2003, og det virker nå.

Hva skal vi si om de legene og politikerne i Norge som påstår at det ikke virker? Pål Aukrust ved OUS har fått 100 millioner for å forske UNDER en epidemi — “forske” på noe vi allerede vet virker, samtidig som folk dør fordi de ikke får medisiner som fungerer.

Den russiske jødiske legen, Vladimir Zelenko, og hans team — har kurert pasienter i en ortodoks jødisk menighet på ca. 38.000 personer, like utenfor New York. Han sier at kombinasjonen av HCQ, Sink og Antibiotika gir en kur som er nesten 100% effektiv, og den koster kun like over $10. Det er veldig billig, og helt sikkert ikke noe legemiddelindustrien ønsker. Remdesivir er et annet middel som koster flere tusen kroner, og som helt sikkert tiltaler dem mere.

HCQ selges i Norge under navnet Plaquenil, men ble trukket fra markedet den 31. mars i år. Min fastlege kunne bekrefte at det var stoppet av myndighetene. Azithromycin er en type antibiotika som brukes som en forsikring mot sekundære infeksjoner — og ikke mot selve viruset.

Legemiddelverket har sluppet Plaquenil og flere legemidler på markedet igjen:
https://legemiddelverket.no/nyheter/legemiddelverket-fjerner-rasjonering-pa-flere-legemidler

Kombinasjonen av legemidlene bør gies tidligst mulig, og ikke kun til alvorlig syke og døende pasienter — slik som under testing i Norge, ved Oslo Universitetssykehus (OUS) og sykehuset i Agder.

Den amerikansk-russiske jøden MD Vladimir Zelenko har denne oppskriften på hva som virker best:

Azithromycin: 1 x 500 mg x 5 (days)
Hydroxychloroquine: 2 x 200 mg x 5 (days)
Zinc: 2 x 220 mg x 5 (days)

Resett har senere skrevet om det samme, og om sensuren:

Vær obs på at Big Tech sensurerer det de ikke liker, slik at lenker med videoer kan plutselig slutte å fungere:

Videoen jeg lenket til med Dr. Vladimir Zelenko har de allerede slettet på Youtube, men her er en god link til intervjuet Steven Bannon hadde med Dr. Zelenko (4:50 ut i podcast):
https://pandemic.warroom.org/2020/04/24/ep-136-pandemic/

https://www.breitbart.com/politics/2020/07/27/watch-texas-doctor-studies-claiming-hydroxychloroquine-does-not-work-are-fake-science/

https://www.breitbart.com/health/2020/07/27/watch-live-frontline-physicians-aim-to-dispel-massive-covid-19-disinformation-campaign/

https://www.henryford.com/news/2020/07/hydro-treatment-study

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.