Norgesdemokratene

Jeg blir virkelig trist og lei meg når jeg ser hvor naive veldig mange nordmenn er i dag

Nordmenn har en nærmest sykelig trang til å be om unnskyldning og ta på oss skyld for hendelser vi ikke har ansvar for. Og dette aksepteres selv om vi blir utnyttet og misbrukt av faktiske overgripere og rasister, skriver vår bidragsyter.

Jeg blir virkelig trist og lei meg når jeg ser hvor naive veldig mange nordmenn er i dag
Picture: Pixabay

Tidligere på publisert i Lykten den 21. juni 2020

Vi blir lurt trill rundt av pengesterke eldre menn og kvinner, med en maktsyke man sjelden før har sett. De hjernevasker oss til å tro at klimaet er inne i en kritisk fase, og utelater at dette for mange er den nye oljen. Det er masse penger i å late som om en jobber for et bedre klima.

Samtidig blir vi dratt baklengs inn i en avtale som FN så fint kaller «The Global Compact for Safe Orderly and Regular Migration (GCM)». Denne avtalen ble dannet etter den massive invasjonen av migranter i 2015. Jeg velger å kalle de migranter, ettersom de færreste hadde noe særlig behov for beskyttelse. Dette minner mer om en sammenhengende nedverdigende vårdag i 1940.

Demokratene ønsker at innvandringen til Norge skal være begrenset og kontrollert. Det er grenser for hvor mange mennesker fra andre kulturer vi kan ta imot, skaffe arbeid og bolig — samt integrere i vår kultur og samfunn. Budskapet mitt er at det ikke er alle som ønsker å integrere seg; svært få faktisk. De skal ikke få lov til å glemme at de er gjester hos oss, og skal oppføre seg deretter.

De siste ukene har vært et sirkus uten like. Det startet med at en afroamerikansk mann ble arrestert og lagt i bakken. Han fikk deretter en brutal behandling av en hvit politimann, som endte med at den tidligere straffede mannen døde. Denne handlingen er vi alle enige om at mest sannsynlig var politivold. Dette må rettsvesenet i USA avgjøre, og ikke alle tastaturkrigere som har sett videoen.

Etter denne episoden ble lommebøkene til mange, av de tidligere omtalte, rike menn og kvinner på nytt åpnet.  Dette kunne brukes i kampen mot alle hvite mennesker som har skapt og vokst opp i et demokratisk samfunn; vi som stort sett vet hva som er rett og galt, og som lever som lovlydige borgere. Situasjonen måtte utnyttes, og vi skulle knebles!

Nå har det blitt så ille, at vi er ment å skulle skamme oss over hudfargen, meningene og holdningene vi har. Det skal vi straffes for. Vi som skapte demokratiet skal nå være fritt vilt ute på gatene.

Er vi ute og går tur i byen, med bekledning som viser hud, skal vi tolerere å bli spyttet etter. Våre nye gjesters barn blir oppfordret av sine foreldre til å forsøke å sykle over føttene til oss vantro. Barn som leker i byens lekepark blir spyttet på av våre gjesters guttebarn. Er vi ute og sykler i treningstøy, og går av sykkelen for å gå over fotgjengerfeltet, risikerer å bli meid ned fordi det ikke passer våre muslimske gjester å stoppe.

Nå er det nok! Vi blir trakassert i vårt eget land på grunn av hudfargen, klærne vi ønsker å ha på oss, eller fordi vi har holdninger våre gjester ikke liker.

Slik som dette skal vi ikke akseptere å ha det. La oss stå sammen for å få tilbake landet vårt.

Norge er et vakkert land vi skal kjempe for. Vi skal ikke la oss kneble av andre. De skal tilpasse seg det norske samfunnet. Gjør de ikke det, har de  ingenting i landet å gjøre.

Tove Merete Johansen, Organisatorisk Nestleder Demokratene

Følg oss