Norgesdemokratene

Trøndelag klar for valg 2019

Tor-Andre Hopen - DemokratenePRESSEMELDING

Trøndelag: Kommunestyre- og fylkestingsvalget 2019

Demokratene i Trøndelag stiller valgliste ved fylkestingsvalget med 53 kandidater.

I tillegg stiller Demokratene valgliste i 10 kommuner i Trøndelag. Dette er Steinkjer kommune, Verran kommune, Stjørdal kommune, Malvik kommune, Trondheim kommune, Klæbu kommune, Orkdal kommune, Meldal kommune, Agdenes kommune og Snillfjord kommune.

#Valg2019 #Valg2021 #Stortingsvalg #Fylkestingsvalg #Kommunevalg #NorgeFørst #Trøndelag #Steinkjer #Verran #Namsos #Verdal #Stiklestad #Levanger #Stjørdal #Værnes #Malvik #Trondheim #Klæbu #Orkland #Orkdal #Orkanger #Meldal #Agdenes #Snillfjord #Røros #Oppdal #Støren
Demokratene i Trøndelag har hatt betydelig vekst i medlemsmassen siden forrige valg, og vi merker for tiden stor pågang fra potensielle velgere og andre interesserte som søker ulik informasjon om partiet og Demokratenes politikk.

Vi føler oss sikre på å gjøre et godt valg i forhold til tidligere valgår i Trøndelag, og ser det ikke som usannsynlig at vi denne gang vil lykkes med å vinne valg og få én eller flere representanter fra Demokratene inn i kommunestyrene.

Vi gleder oss til å starte valgkampen, og håper du som velger ser verdien av å hjelpe oss frem med din stemme på valgdagen den 9.september 2019! Demokratene setter alltid Norge og den norske befolkning først i alt vi gjør og står for!Tor-Andre Hopen
Fylkesleder Demokratene Trøndelag

Følg oss på facebook Trøndelag klar for valg 2019#Valg2019 #Valg2021 #Stortingsvalg #Fylkestingsvalg #Kommunevalg #NorgeFørst #Trøndelag #Steinkjer #Verran #Malm #Beitstad #Namsos #Verdal #Stiklestad #Stjørdal #Værnes #Malvik #Trondheim #Klæbu #Orkanger #Orkland #Meldal #Agdenes #Snillfjord #Nidaros #Islam #StoppIslam #Melhus #Røros #Oppdal #Inderøy / Artikkelansvarlig Tor-Andre Hopen