Norgesdemokratene

Åpent brev til statsministeren

Tor-Andre Hopen - DemokratenePå statsministerens egen Facebook-side kan vi se en satire-film hvor statsministeren i egen person spiller en slags mafiaboss som mishandler og torturerer en meningsmotstander.
Videoen ble av statsministeren publisert på Facebook den 27.februar i år, og kan i sin helhet ses her!
_____________________________________
Åpent brev til Statsminister Erna Solberg!

Nettopp slik som i denne tåpelige satiren du nylig publiserte, opplever mange av oss i befolkningen å bli møtt av statsmakten vår, vår politiske elite og statsforvaltningen – en statsmakt hvor kun den av oss som er enig i statsmaktens agenda, altså «politisk korrekt», blir hørt og tilgodesett.

En statsminister bør holde seg for god til å harselere med folks meninger og ytringer gjennom slik smålig og demonstrativ satire, da dette for mange i befolkningen lett assosieres med langt viktigere ting i samfunnet enn hva den sær-norske idretten langrenn angår.

Hva med alle de foreldre som daglig blir møtt med samme form for arroganse fra barnevernet, som satiren din demonstrativt illustrerer? Og hva med alle de som med god grunn føler alvorlig bekymring for Norges fremtid, fremtiden til sine barnebarn – men som ikke tør ytre sin mening fordi du, statsministeren vår, i kraft av din rolle som statsoverhode, kjører på med fremmedkulturell innvandring og hyller islam som om ingen ting var mer naturlig i Norge enn at islam var en del av vår norske kultur og identitet?Erna Solberg som mafiaboss

Og hva med filmens voldelige scener? Er det en statsminister verdig å spre voldelig innhold på soiale medier – lett tilgjengelig for våre barn og andre sårbare grupper?

Akkurat slik du som statsminister nå driver din valgkamp, startet også Joseph Goebbels sin tilsynelatende uskyldige valgkamp, hvor målet var manipulasjon og massesuggesjon rundt det statsmakten anså som politisk korrekt – og stakkars den som våget å tale statsmakten midt i mot, han mistet såvisst ikke bare jobb og ektefelle.

Med all respekt Fru Statsminister, satire av en slik art bør et statsoverhode holde seg for god til å sysle med offentlig, da er tross alt «Pokémon» et langt bedre alternativ å bedrive tiden med hvis statsministeren først skal sysle med usedvanlige aktiviteter på skattebetalernes regning.

Med hilsen
Tor-Andre Hopen
Fylkesleder Demokratene Trøndelag

Følg oss på facebook Åpent brev til statsministeren#Valg2019 #Valg2021 #Stortingsvalg #Fylkestingsvalg #Kommunevalg #Steinkjer #Verran #Malm #Beitstad #Namsos #verdal #Stiklestad #Levanger #Stjørdal #Værnes #Malvik #Trondheim #Klæbu #Orkanger #Orkland #Røros #Oppdal #Støren #Islam #StoppIslam #Satire #Inderøy #bufdir #Barnevern #Høyre / Artikkelansvarlig Tor-Andre Hopen