Norgesdemokratene

Ap, Sp og SV ville fortsette menneskeofringen i Middelhavet

Er Aps nye innvandringspolitikk noe mer enn en bløff?

Ap, Sp og SV ville fortsette menneskeofringen i Middelhavet
Christen Krogvig påpeker at EUs aksjon i Middelhavet, der norske skip deltok, har resultert i tusenvis av drukningstragedier.

Den norske regjeringen besluttet i april 2015 at Norge skulle sende skip til Middelhavet for å delta i det som ble fremstilt som en redningsaksjon for flyktninger. I virkeligheten dreide det seg om en storstilt menneskesmuglingsoperasjon. I utgangspunktet må afrikanere ha visum for å ta seg inn i Schengen. For å kunne ta seg ulovlig inn i Schengen sendes de ulovlige innvandrerne ut i gummibåter. Båtene følger skipene fra EU/Norge (de lå utenfor kysten av Libya) på nettet ved hjelp av tjenesten Vesselfinder. Og når menneskesmuglingsskipene er i nærheten stikker menneskesmuglerne hull på gummibåtene. Da kan det hele kamufleres som «redningsoperasjoner», og det blir således mulig å frakte de ulovlige innvandrerne inn i Schengen uten visum.

Ettersom EU-kommisjonen besluttet at det å bli «reddet» i Middelhavet skulle være en billett til et godt liv i Europa fikk fattige afrikanere et veldig sterkt økonomisk incentiv til å sette seg selv i drukningsfare. Og resultatet har da også vært at tusenvis har druknet på veien. Det europeiske myndigheter har gjort er omtrent som å love fattige mennesker gedigne premier for å spille russisk rulett. Når man finner på noe slik vil nødvendigvis noen bli drept. Men det er et offer de som står bak er villige til å betale. I gamle dager ofret man mennesker til gudene. I våre dager ofres de på multikulturens alter.

Ap, Sp og SV ville fortsette menneskeofringen i Middelhavet
EU-kommisjonen har belønnet de som risikerer livet med opphold i Europa. Resultatet er tusenvis av drukningstragedier.

 

Demokratene i Norge har alltid ment at beslutningen om å sende skip til Middelhavet var vanvittig både fordi denne EU-operasjonen skaper så mange drukningstragedier, og fordi den resulterer i storstilt ulovlig innvandring som skaper store problemer i Europa.

Vi har derfor publisert flere oppslag der vi kritiserte regjeringen for å ha sendt ut disse skipene. (Slik stopper vi tragediene i Middelhavet, Hvorfor stemte FrP og Høyre for å sende norske skip til Middelhavet?, Hvorfor sender FrP og Høyre menneskesmuglingsskip til Middelhavet? )

Protokollen fra regjeringskonferansen i april 2015, der beslutningen om å sende menneskesmuglingsskipene ble fattet, er hemmelig, og jeg har derfor ikke lyktes i å bringe på det rene om det var noen som stemte mot dette skammelige vedtaket i sin til. Men regjeringen opplyser at den normal fatter enstemmige vedtak.

Heldigvis er det ikke bare folk i mikropartier som evner å tenke klart. Internt i regjeringspartiet Frp vokste det etter hvert frem misnøye med Norges deltagelse i menneskesmuglingsoperasjonen i Middelhavet, og ved Frps landsmøte i 2017 ble det vedtatt en resolusjon som slo fast at FrP mente at de som «reddes» opp fra Middelhavet skulle settes i land i Afrika. (Hvilket selvsagt ville gjøre hele operasjonen meningsløs for de som organiserer det hele.)

Og i regjeringens forslag til statbudsjett for 2018 ble det faktisk besluttet at mennesmesmuglings-skipene skulle trekkes til bake!

Det har tidvis kommet signaler fra Ap og Sp som tyder på at disse partiene har innsett at mange velgere ikke liker den katastrofale masseinnvandringen. Men da statsbudsjettet for 2018 ble behandlet fremmet Ap, Sp og SV et forslag om at det norske bidraget til EUs operasjon for menneskesmugling, som kalles Triton, skulle forlenges.

Det er gledelig at Aps nye innvandringspolitiske talsmann, Masud Gharahkhani, i det siste har kommet med en rekke

gode utspill om at partiet ønsker en strengere, om enn ikke streng, innvandringspolitikk. Og noen av utspillene fra Sp har også gitt håp om at partiet ville bremse masseinnvandringen til Norge.

Ap, Sp og SV ville fortsette menneskeofringen i Middelhavet
Ap, Sp og SV ville at Olymopic Commander skulle fortsette å lokke afrikanere til å spille russisk rulett.

Det er imidlertid ikke slik at Norge styres via gode utspill i mediene. Det er i Stortinget beslutningene fattes, og når Ap, Sp (og SV og for seg) så sent som mandag 11. desember 2017 stemte for et forslag om å videreføre det norske bidraget til en operasjon i Middelhavet som har kostet flere tusen liv, og som har gitt over en million ulovlige innvandrere i Europa, viser det at disse partiene kan man ikke stole på hverken når det gjelder innvandring eller humanisme.