Norgesdemokratene

Utrolig, men sant!

Vidar_Kleppe2-150x123De siste tallene som nå er blitt offentlig gjort viser at Høyre/Frp-regjeringen ligger an til å kreve inn hele 37 milliarder kroner i bompenger i løpet av denne stortingsperioden. De totale innkrevingene har økt etter at Frp tok over Samferdselsdepartementet, dette på tross av Frp sine lovnader om å fjerne bomstasjoner og bompenger i Norge. Det reagerer Demokratenes politiske nestleder, fylkestingsmedlem i Vest Agder og bystyrerepresentant i Kristiansand, Vidar Kleppe, på. 

«I valgkampen 2013 garanterte de 0 bompenger med Frp i regjering, og nå viser det seg altså at Ketil Solvik-Olsen blir den samferdselsministeren i historien som ukentlig setter nye norgesrekorder i bompenge innkreving fra bilistene. Nok er nok – og Demokratene sier stopp,» lyder hans kommentar.