Norgesdemokratene
Flyktninger kan koste 750 milliarder

Flyktningene kan koste 750 milliarder kroner

Forsvarsbudsjettet ligger på ca. 65 mrd.

Vi har advart i tiår

Norgesdemokratene har i årevis advart om dette, og har derfor blitt utestengt fra statssubsidiert propagandamedia som NRK, TV2, VG, Aftenposten med flere — og vi har fått tilnavn som rasister, fascister og nazister. Betyr dette at det samme gjelder for NRK, TV2, Aftenposten, Politiets fellesforbund og Kripos?

Norgedemokratene er nasjonalkonservative realister som tør å snakke om virkeligheten.

Mandag 11. september er det kommunevalg og det er første mulighet til å stemme på partiet som setter Norge og Norske innbyggere først.

Da har du en mulighet til å hjelpe din familie og kommende generasjoner med å sette bremseklosser på vanstyret som har pågått i flere tiår.

RIKETS TILSTAND NRK rapport i 2015:

– Jeg tror det er viktig å bevisstgjøre folk om at snillhet koster. På lang sikt har man ikke noe valg. Man må øke skattene eller skjære ned på offentlige utgifter. Det vi har i oljefondet er ikke nok, sier forskningsleder Erling Holmøy i Statistisk Sentralbyrå (SSB) til NRK.

Han mener summen på 750 milliarder i langtidskostnader er et realistisk tall.

– Fortsetter den trenden vi ser nå, så er det høyst realistisk. Men vi vet jo ikke om denne trenden fortsetter, sier UDI-direktør Frode Forfang til NRK.
Lav sysselsetting

– Jeg vil si at dette er et realistisk – når man ser dette over den gjenværende levetid som flyktningene i dag har. Den er riktignok lang, men det er viktig at dette tallet kommer fram, sier forskningsleder Holmøy.
https://www.nrk.no/…/flyktningene-kan-koste-750…

Advarer Norge: – Sverige våknet ikke plutselig en dag med svenske tilstander

Flyktningene kan koste 750 milliarder kroner

Dersom man tar informasjonen ovenfor og legger den sammen med advarselen fra Politiets fellesforbund på TV2. 25. sep 2022:

NORSKE TILSTANDER: Knivstikking, skyting og vold på åpen gate har preget Oslo den siste tiden. Nå advarer Politiets fellesforbund.
https://www.tv2.no/…/advarer-norge-sverige…/15081422/

Familiens knulledokke!

Advarsel fra Kripos i Aftenposten 31.08.23

Politiet om overgrep i æreskultur: – Jenter forteller at de ble «valgt ut» for at fettere, brødre og onkler skulle øve seg på dem. Dette er straffen dersom de blir kjærester og har seks før ekteskap — spesielt med nordmenn.

Jeg har lært fra jeg var født at mannen har makten. (…) Hvis stefaren min var borte, var det den andre mannen i huset, broren min, som skulle ha kontroll. Også seksuelt.

Dette fortalte 24 år gamle «Amira» til Redd Barna for åtte år siden.
https://www.aftenposten.no/…/politiet-om-overgrep-i…

Bergen hadde gatekamper med innvandrere fra Eritrea

VG 5. september 2023

Professor om Eritrea-opptøyer i Bergen: − Bare begynnelsen

Helgens sammenstøt i Bergen er et rop om å bli sett, og trolig bare begynnelsen på flere konfrontasjoner mellom eritreere i Norge og andre steder.
https://www.vg.no/…/professor-om-eritrea-opptoeyer-i…

Slår alarm om guttegjeng: Driver vold, ran og trusler

Drammen Live 24, 4. september 2023

En gjeng tenåringsgutter har over lang tid terrorisert andre ungdommer i Drammen, og foreldre føler seg maktesløse i møte med politiet. Nå har de sendt brev til byens politikere.

DRAMMEN: – Vi er en stor gruppe foreldre, som prøver å nå ut til deg som ordfører samt dere politikere Drammen kommunestyre i en fryktelig vanskelig og fullstendig uholdbar situasjon, skriver en av foreldrene i brevet, som er signert omlag 100 foresatte.

– Ukentlig og i perioder daglig har denne gjengen utsatt andre mindreårige for væpnet ran,(ved bruk av kniv) trusler og tildels grov vold. Mange av hendelsene har blitt skrevet om og delt av fortvilte foreldre i sosiale medier, og antallet hendelser er både voldsomt og eskalerende, uttaler foreldrene i brevet.

Tør ikke anmelde av frykt for hevnaksjoner
– Ut ifra hva vi får fortalt, tør de fleste ofrene ikke å anmelde. Heller ikke foreldre tør anmelde, i frykt for hva som kan skje i form av hevnaksjoner og represalier. Mange av ofrene blir tatt bilde av, og får trusler om hevn om de forteller noen om hva som har skjedd, står det å lese i brevet.

Ifølge foreldrene er det mange barn og unge som nå er livredde og ikke tør å ferdes i aktuelle områder av frykt for gjengen.
https://www.drm24.no/…/slar-alarm-om-guttegjeng…/267192

Flyktningene kan koste 750 milliarder kroner

Tom Stian Øhman

Organisatorisk nestleder
Norgesdemokratene

#stemnytt#valg2023

Meld deg på vårt nyhetsbrev: norgesdem.substack.com