Norgesdemokratene
Oppgjør med ekstrem kjønnsaktivism: Norgesdemokratene i Harstad står opp for biologisk kjønn.

Mot ekstrem kjønnsaktivisme

Norgesdemokratene i Harstad står opp for biologisk kjønn.

Det er på tide å ta et kraftig oppgjør med den ekstreme kjønnsaktivismen som sprer seg i samfunnet vårt.

Jeg, Terje Pettersen, politiker og medlem av Norgesdemokratene i Harstad, ønsker å informere dere om mitt politiske ståsted og hvorfor dere som er enige med meg bør vurdere å stemme på Norgesdemokratene i kommende valg.

Biologisk kjønn må være den avgjørende faktoren i alle samfunns-sammenhenger der kjønn er relevant. Det er på tide å ta et oppgjør med begrepet “kjønnsidentitet”, som har blitt innført som en slags religiøs tro. Vi må sørge for at denne nye kjønnsreligionen ikke blir påtvunget barna våre i skolen. Foreldre bør ha rett til å få informasjon om når denne nye kjønnsreligionen skal forkynnes, slik at de kan velge å holde barna hjemme og gi dem kunnskapsbasert opplæring i stedet.

Det er viktig å forstå opphavet til begrepet “kjønnsidentitet”. Det ble introdusert av den kontroversielle sexologen John Money på 1950-tallet, en mann som er mest kjent for eksperimentet med tvillingene Bruce og Brian Reimer.

Money overtalte foreldrene deres til å oppdra Bruce som en jente etter en mislykket penisoperasjon. Bruce ble utsatt for hormoner og pedofile eksperimenter utført av Money. Bruce aksepterte aldri at han var jente, og begge tvillingene endte opp med å ta livet av seg som voksne.

Foreldrene deres har hevdet at dette skyldes Money og hans eksperiment. Det er viktig å merke seg at Money er anerkjent innen sexologien og etablerte den første “kjønnskorrigeringsklinikken” ved Johns Hopkins-universitetet i USA.

Det er også bekymringsfullt hvordan begrepet “kjønnsidentitet” blir presentert i dagens samfunn. Det blir fremstilt som noe barn vokser inn i, gjennom erkjennelsen av sitt eget kjønn. Men å betrakte kjønnsidentitet som uavhengig av kroppen, som en identitet som essensielt tilhører det motsatte kjønn eller “noe annet”, gir ingen mening som faktum. Denne metafysiske forståelsen av kjønnsidentitet forsøker å oppheve biologisk kjønn og ligger til grunn for endringer i språkbruk og lover på en stor skala.

Denne farlige ideologien har også infiltrert barnehagen og skolen gjennom endringer i rammeplaner og læreplaner. Organisasjonen Fri Skeiv kompetanse instruerer lærere om å tilrettelegge for elever som binder penis eller brystene flate.

De nekter til og med foreldrene retten til å bli informert om slike handlinger. Dette er et direkte angrep på foreldrenes rettigheter og en inngripen i familiens sfære.

Norgesdemokratene i Harstad står opp for biologisk kjønn og imot ekstrem kjønnsaktivisme.

Vi mener at det er viktig å bevare realiteten og vitenskapen bak biologisk kjønn, samtidig som vi respekterer individets rett til å uttrykke seg på en måte som er i tråd med deres identitet. Men vi kan ikke akseptere at biologiske realiteter og fakta blir undergravd av ideologiske agendaer som ikke tar hensyn til konsekvensene.

Vi ønsker å sikre at skolene igjen blir et trygt sted for barna våre, der de kan lære og utvikle seg uten å bli eksponert for ideologiske manipulasjoner. Vi vil jobbe for å endre rammeplaner og læreplaner slik at biologisk kjønn blir anerkjent som det avgjørende elementet når det er relevant, samtidig som vi opprettholder respekt for individets valg og identitet.

Som lokalpolitiker har jeg en unik mulighet til å påvirke beslutninger og diskusjoner knyttet til utdanning og skolepolitikk i vår kommune. Jeg er opptatt av å sikre at skolene våre opprettholder en balanse mellom respekt for individets valg og identitet, samtidig som vi anerkjenner biologisk kjønn som det avgjørende elementet når det er relevant.

Det er på tide å stanse den farlige ideologien som truer vårt samfunn. Stem på Norgesdemokratene i Harstad, og la oss sammen kjempe for et samfunn som verdsetter biologisk kjønn og beskytter våre barns rettigheter.

Vennlig hilsen,

Terje Pettersen

Førstekandidat

Meld deg på vårt nyhetsbrev: norgesdem.substack.com