Norgesdemokratene
Kampsportveteranen Jan Moen går til kamp mot hodeløs innvandring og fraskriving av selvstyre

Kampsportveteranen Jan Moen går til kamp mot hodeløs innvandring og fraskriving av selvstyre

Jan Moen (66) sitter allerede i bystyret i Skien, og 11. september her han Norgesdemokratens listetopp fordi dette er et parti som er det som kan stoppe vår veg mot stupet med hodeløs innvandring og fraskriving av selvstyret.

Sakene for Norgesdemokratene i Skien: ndskien.no/våre-saker
Norgesdemokratene i Skien på Facebook
Jan Moen på Facebook:

Intervju med Jan Moen

Hva var det som fikk deg til å bli politisk interessert? Og hva er det som motiverer deg til å stille til valg for Norgesdemokratene

Hodeløs innvandring og fraskriving av selvstyret. Jeg stiller til valg fordi Norgesdemokratene er det som kan stoppe vår veg mot stupet.

Hva er din bakgrunn, og hva har du gjort tidligere som du kan ta med deg videre inn i kommune/fylkesting

Jeg har en allsidig bakgrunn, nevner prosesstekniker, brannmann, ambulansesjåfør og kjørelærer. Jeg har vært toppidrettsutøver (karate), både nasjonal og internasjonal trener i kampsport, internasjonale kampsportverv (President 12 år), fagforeningstillitsvalgt store deler av mitt aktive arbeidsliv.

Hvordan har dine personlige erfaringer og opplevelser påvirket din politiske tenkning og engasjement?

Fortidens opplevelser former fremtiden sies.Det har det selvsagt gjort for meg også. Det er ingen enkeltstående hendelse som stikker seg ut, men det er nok kampsporten og menneskene jeg har møtt på min veg gjennom livet som har formet meg mest.

Hvem er dine største forbilder eller inspirasjonskilder, og hvordan har de påvirket deg som person?

Kampsporten selvfølgelig, 40 år i trening, slikt skaper både selvtillit og disiplin og en stor porsjon forståelse.

Hvordan ville du beskrive din arbeidsstil, og hvordan vil dette påvirke din rolle som kandidat og eventuelt som folkevalgt politiker?

Forutsigbar, inkluderende, ærlig og skaper trygghet. Dette er gode og viktige egenskaper for en folkevalgt, selv om det er meget sjelden i dagens situasjon.

Hva er noen av de viktigste sakene for deg lokalt, nasjonalt og internasjonalt og hvordan vil du personlig bidra til å få disse sakene på dagsordenen?

Lokalt blir det å jobbe for at de grunnleggende oppgavene til kommunen blir ivaretatt. Full dekning av syke og pleiehjem, bedre økonomien til folk ved å fjerne eiendomsskatten, bompengeordningen og bypakka. Hindre bygging av vindturbiner, googlesenter, bibliotek og gangbro.

Nasjonalt er det å sikre demokratiet, øke folkestyret, rydde opp i innvandringen, bekjempe WOKE kulturen, styrke forsvaret, politiet og beredskapen.

Internasjonalt blir det å kjempe for at Norge trekker seg fra alle avtaler vi har som hindrer selvråderetten, vi skal bestemme selv.

Hvis du skulle formulere ditt sentrale budskap til den norske samfunnsdebatten på noen få setninger, hva ville du sagt?

Det grønne skifte er en tragedie for landet og absolutt helt unødvendig. Sørge for at alle som ikke vil Norge vell ikke får oppholde seg her. At likhet for loven, sunn fornuft og folkeskikk blir innført igjen.

For de som vil sette seg dypere inn i sakene du brenner for, hvilke bøker, kommentatorer eller nettsteder vil du anbefale?

Ringe eller mail, Facebook «Norgesdemokratene i Skien» norgesdemokratene.org, de 12 kjernepunktene og partiprogrammet.

Kan du fortelle litt om hvordan det er å være offentlig engasjert i Norgesdemokratene?

Det er både lett og vanskelig. Det er lett fordi partiets politiske profil og retningslinjer stemmer meget godt overens med mine. Det er vanskelig fordi de er et lite restartet parti, med meget svak økonomi. Derfor er støttefunksjoner, materiell, antall aktive medlemmer ol. meget begrenset. Man føler seg ofte som en pioner som jobber med nybrottsarbeid. Dessuten er det minimal hjelp å få av media og det offentlige. Det er ingen av de etablerte som vil slippe oss inn på arenaen, derfor blir vi ofte beskrevet feil og ufordelaktig når vi en sjelden gang kommer i rampelyset.