Norgesdemokratene
Eat ze bugs!

Eat ze bugs

Er du villig til å ofre helsen for å “redde klimaet”?

Den 24. januar 2023 ble insekter og larver godkjent som en del av kostholdet i EU, og norske myndigheter følger som kjent servilt alle direktiver landet blir pålagt via EØS-avtalen.

Norgesdemokratene ønsker fortsatt subsidiering og beskyttelse av norsk landbruk. Vi vil styrke norske bønder, og øke Norges selvforsyningsgrad til 50 prosent innen 2030.

Vi er sterkt imot import av syntetisk «mat» som inneholder insekter og larver som proteinerstatning for norskprodusert kjøtt, og vi vil ta Norge ut av EØS-avtalen.

Eat ze bugs

Vi har nettopp lagt bak oss tre år med daglig fryktpropaganda, og folket er skjøre etter stadige påminnelser om å bruke masker som fikk oss til å puste inn vårt eget avfall.

I tillegg var det en «borgerplikt», ifølge Erna Solberg (H), å stille kroppen til disposisjon for en eksperimentell injeksjon som eksperter lenge har advart mot, og som ble hasteutviklet av en legemiddelindustri som har en forhistorie som kyniske gribber uten empati med ofrene for deres eksperimenter. 

Har du latt deg lure av klimasekten som flyr i privatfly fra det ene klimatoppmøtet etter det andre, samtidig som de vil nekte vanlige folk et sunt og variert kosthold?

Hvis du er blant dem som tenker at det å spise insekter ikke er et problem, er du ikke godt nok informert.

Insekter i maten har selvsagt ingenting med klimaet å gjøre. Det har kun med undertrykkelse av «the useless eaters» å gjøre. Klaus Schwab, grunnlegger og arbeidende styreleder for World Economic Forum (WEF), og de superrike — vil aldri spise slik søppelmat selv. De kommer naturligvis til å fortsette å nyte sin indrefilet sammen med førsteklasses rødvin. 

​Les også: Styres jorden mot en økologisk kollaps?

For noen år siden var mediene ivrige i å spre informasjon om at det er for lite insekter på kloden, og at dette er en trussel mot hele næringskjeden og menneskehetens eksistens. Betydningen av pollinerende insekter for hele øko-systemet ble vektlagt.

Likevel har myndigheter og medier promotert de enorme fugle- og insektskvernene (les: vindturbiner) i fjellheimen og til havs på grunn av en påstått klimakrise det ikke finnes tilstrekkelig vitenskapelig belegg for. 

Nå hyller de samme mediene at noen vil dyrke insekter for å «redde klimaet». I motsetning til både fugler og fisk, har ikke vi mennesker et fordøyelsessystem som takler insekter. European Food Safety Authority (EFSA) har bemerket at det foreligger «beviser for at hussiriss inneholder en rekke potensielt allergifremkallende proteiner», og at insektpulver «kan forårsake allergiske reaksjoner hos personer som allerede er allergisk mot krepsdyr, bløtdyr og støvmidd».

Insekter inneholder dessuten kitin, et stoff som pattedyr ikke kan fordøye, men som får kreftceller og parasitter til å blomstre. 

Hva kan gå galt? 

Mens orkesteret spiller, og skipet synker, åpner Kina stadig nye kullkraftverk

Samtidig hevdes det at vi i Norge må slippe ut mindre CO2 fordi «kloden koker». Kuene slipper ut metan, og for å «redde klimaet» må vi spise mindre rødt kjøtt, til tross for at menneskeheten har spist rødt kjøtt så lenge menneskearten har eksistert. 

EU er nå i ferd med å føre Europas befolkning ned i fattigdom og ekstrem ulikhet, og EU-parlamentet fremmer stadig nye lover via EØS-avtalen, som gjør hverdagen vanskelig og utrygg for det norske folk.

Norgesdemokratene avviser den påståtte “klimakrisen”, og mener den ikke er vitenskapelig bevist.

Med mindre import, og redusert moms på økologiske produkter via offentlige innkjøp, vil vi legge tilrette for et sunnere kosthold i Norge.

Artikkelen er tidligere publisert i forfatterens egen blogg.


Eat ze bugs

Nina Cappelen

Forfatter, blogger, og PR-rådgiver.

1. kandidat for Norgesdemokratene Tønsberg og Vestfold.

Meld deg på vårt nyhetsbrev: norgesdem.substack.com