Norgesdemokratene
Verdens høyeste bensinpris

Verdens høyeste bensinpris

Nest etter Hong Kong har oljeeksportøren Norge nå verdens høyeste bensinpris.

Senterpartiet sa i mars 2021: «Det er uaktuelt å sitte i en regjering som øker bensinprisen til 20 kroner.»

I januar 2022 da bensinprisen oversteg 20 kroner literen for første gang var det fullstendig taushet fra Senterpartiet; og Trygve Slagsvold Vedum nekter å svare NRK!

Resten av Europa setter ned bensinavgiftene, mens AP og SP ikke vil fire en krone! Dette er et hån mot det Norske folk begått av politikere som gikk til valg på at de ikke ville sitte i regjering med en bensinpris over 20 kroner.

Det var parlamentarisk leder Marit Arnstad i SP som i Mars 2021 sa til VG: “det er uaktuelt å sitte i en regjering som øker bensinprisen til 20 kroner.” VG fortsatte med følgende konkrete spørsmål til henne:

– “Kan dere sitte i en regjering som øker bensinprisen til 20 kroner?

– “Nei. Det kommer ikke til å skje. Det blir en beinhard forhandling. Tredobling av CO2-avgiften og bensinpris på 20 kroner kommer til å ødelegge hele legitimiteten til klimapolitikken ute i det norske folk. Vi slutter opp om målet om 50–55 prosent kutt innen 2030. Men skal du få til det, må du ha med folket på det”, sier Arnstad.

VG-journalisten følger opp med spørsmålet: “– Hvordan skal dere dekke inn økningen i CO2-avgiften, når dere vil vrake den?”

– “Satsning på fangst og lagring av CO2, hydrogen, biogass og elektrifisering av sokkelen, der det er forsvarlig å gjøre”, sier Arnstad.

Som dere ser har Senterpartiet ikke bare løyet og bløffet for sine velgere, og ført dem bak lyset, men de er med på den globalistiske klimaplanen med en agenda som vil innføre fattigdom i hele Europa.

Klimahysteriet er årsaken til ekstreme bensinpriser, og krigen forsterker dem.

Det er de enorme CO2 avgiftene og skatteleggingen av fossile industrier, samt subsidier til vindbaronene, som er den direkte årsaken til de skyhøye bensin-, diesel- og strømprisene. Dette forsterkes av krigen i Ukraina når Russland struper energitilførselen av olje og gass til EU, som i praksis har lagt ned sin egen energipolitikk i klimahysteriets navn.

Folk med økonomisk bakgrunn, som bla. Bjorn Lomborg, sier at klimahysteriet rir våre politikere lik en pandemi verre enn svartedauen. Det koster trilliarder av kroner, skader de fattigste aller mest, og løser ingen klimarelaterte problemer! Klimahysteriet er en skandale av episke proporsjoner og fullstendig ute av kontroll. IPCC og FN styrer det som er blitt en sekt av klimareligiøse zombier i et gigantisk ekkokammer.

Demokratene følger nøye med fordi vi innser at globalistene i EU har overtatt all reell makt over Norge. Våre folkevalgte har blitt viljeløse marionetter.

Demokratene vil ta grep og senke avgiftene kraftig på bensin, diesel og strøm.

Vi vil ha Norge ut av EU/EØS og ta nasjonal kontroll over våre energiressurser for å bedre situasjonen til folk i den kommende vanskelige tiden.

Nå er det nok! Nye krefter må slippe til!

Artikkelen er tidligere publisert på fakta360.no