Norgesdemokratene
Grønn mose med EU-flagg

MDG – topper vil med I EU

Av: Tom Stian Øhman – Fylkesleder i Demokratene Oslo

– Vi vil sparke i gang en debatt i MDG om Norge skal søke EU-medlemskap og foreslår at MDG skal være en pådriver i Norge for en folkeavstemning om Norge bør søke medlemskap i EU, sier stortingsrepresentant Rasmus Hansson til NTB.

Hansson og partikollega Lan Marie Nguyen Berg mener at situasjonen i Ukraina og klimakrisen gjør at Norge nå bør vurdere å bli med i unionen.

Veldig mange av oss som bor i Oslo vil mene at fengselsstraff for forsettlig misbruk av statens midler bør vurderes.

MDG og Lan Marie Berg, Oslos eget lille «grønt skifte» -virus har nå fått plass på Stortinget, så nå skal hele Norge ruineres akkurat som Oslo…

Lan Marie Berg har som miljøbyråd vært ansvarlig for 15.000 lovbrudd i Oslo, rasert hovedstaden, og pådratt kommunen astronomiske kostnader, i sitt totalt dødfødte forsøk på å omgjøre en av verdens nordligste hovedsteder til en sykkelby etter Mao Zedong standarder! Sykkelgalskapen alene har en totalkostnad frem til 2025 på 13,5 milliarder kroner.

– Informerte ikke om milliardsprekk: – Åpenbart brudd på byrådens informasjonsplikt!
Det ble i desember 2020 stilt mistillitsforslag mot Lan Marie Berg for brudd på arbeidsmiljøloven og for å ha brutt informasjonsplikten til bystyret. Den gang ble hun så vidt reddet av partiet Rødt (kommunistene).

2021 var det nok en gang brudd på informasjonsplikten til bystyret, to måneder før hun varslet bystyret ble miljøbyråd Lan Marie Berg orientert om sprekk i budsjett til ny reservevannforsyning som hadde steget med astronomiske 5,2 milliarder kroner.

NRK har avdekket at arbeidsmiljøloven er brutt over 250.000 ganger i Oslo kommune de siste årene. Dette har ført til en rekke granskinger.

Den siste skandalen med vannverket førte til at Lan Marie Berg måtte gå av fra sin stilling om miljøbyråd pga mistillit.

Hun svarte da at det var ikke så farlig da hun skulle til stortinget og dette bare var ett politisk spill. Noe som rett og slett er respektløst både overfor bystyret og byrådet.

For å sette litt tall på den økonomiske situasjonen i Oslo kommune etter at klimafascistene i MDG sammen med AP og «rørlegger» Raymond Johansen i flere perioder har vanstyrt Oslo.

Oslo kommune hadde i 2014 ca. 23 milliarder i lånegjeld, i 2023 vil lånegjelden ha økt til svimlende 63,8 milliarder.

De som tror at dette ikke vil få store innvirkninger på skatter og avgifter i Tigerstaden er nok fryktelig naive.

Man vet virkelig ikke om man skal le eller gråte, men på tross av MDG og Lan Marie Berg sine økonomiske skandaler i Oslo bystyre, har hun nå fått plass i Finanskomiteen på Stortinget.

Dette var nok ett smart valg, å gi henne tilgang til felleskassa vår og oljefondet, hva kan gå feil her?

Norges første og største antiglobalistiske, klimarealistiske og nationalkonservative parti Demokratene, som setter Norge først forventer at vanstyret blir godt synlig før kommunevalget.

Demokratene vil etter kommunevalget innta en rekke kommunestyrer, bystyrer og fylkesting over hele landet for å delta i ryddearbeidet etter skandaler fra Høyreglobalistene Høyre – FRP og Venstreglobalistene AP – SP som også sammen med MDG kan kalles RØD – GRØNNE kommunister.