Norgesdemokratene
Vindturbiner i norsk natur

Demokratene vil avvikle vindkrafta

Av: Vidar Kleppe – Bystyre og fylkestingsrepresentant for Demokratene

Ikke la deg lure av vindturbiner selv om det til tider blåser godt på toppene i Norge 

Vindkraft, ja da snakker vi selvsagt om vindturbiner som beviselig skader og dreper norsk natur og dyreliv, den er ineffektivt, ustabilt, lunefullt, uforutsigelig og ikke lønnsomt å operere uten norske milliard subsidier – og at denne strømmen går i hovedsak til utlandet. 

Vindkraft er så langt ubrukelig som fremtidens kraftkilde for  Norge. Demokratene ønsker å stoppe all utbygging av vindkraft til lands og på havet. Vi vil satse på det som virker gir “effekt” den rene og fornybare norske vannkraften. En oppgradering vil uten altfor store kostnader kunne øke kraftproduksjonen med hele 25-30 prosent, og gi Norge mer “effekt”, kraft og styrke som kraftforeldene nasjon.   

Ja, Demokratene vil derfor stenge og rive alle vindparker på land og hav, og tilbakestille den vakre norske naturen så godt som mulig. Alle subsidier til vindkraft skal avvikles. Dette alene vil stoppe all utbygging av disse sterkt miljøskadelige installasjonene som norske strømkunder må grave dyp i lommeboken, for det globalistene elsker og som heter: Europas grønne batteri. 

Demokratene vil ha slutt på at Norske strømkunder helt unødvendig: Årlig ekstra må betale milliarder regninger på strømregningen for denne meningsløse globalistiske politikken, som ikke setter: Norsk industri, norske strømkunder og Norge først.

Dette går ikke lengre og Demokratene sier stopp. Nok er nok!