Norgesdemokratene
The Great Reset – The World Economic Forum og FN 2030-agenda

The Great Reset – The World Economic Forum og FN 2030-agenda


8 kr kWh for strøm, 26 kroner literen for bensin og matpriser som skyter i været er bare starten på en hurtig økende fattigdom i Norge!

Politikere lurer til seg fra arvesølvet vårt mens stadig større del av befolkningen får inkassovarsel på strømregningene de ikke har råd til og som ikke har råd til å kjøre bil.

Det er overaskende hvor stor del av befolkningen som aksepterer å bli rundlurt av den ene regjeringen etter det andre.

Dette er planlagt, Demokratene har advart i flere år om hva som kommer takket være FN-2030-Agenda og WEF The Great Reset.

Dersom man er så naiv at man tror at bærekraftmål 1: Utrydde fattigdom, betyr noe annet enn at middelklasses kjøpekraft skal ned, bør man nok begynne å følge litt med før det er for sent.
Man snakker aldri om det virkelige problemet i verden som faktisk er overbefolkning. Verdens befolkning var i 1930; 2 milliarder, i 2020 vil det være om lag 7,9 milliarder.

Den største befolkningsveksten er i Afrika. Det hjelper svært lite å snakke om co2 utslipp fra biler i vesten dersom det virkelige problemet er overbefolkning.

At Norge kun er 30 % selvforsynt med matvarer burde skremme de fleste, det på tide å våkne opp og reagere mens det fortsatt er en mulighet og ett alternativ.

Demokratene Oslo startet året med brainstorming og kick-off. Jobben videre vil foregå i flere politisk verksted for å forberede oss frem mot kommunevalget 2023 og kampen mot en vanstyrt hovedstad styrt av politikere som ville tatt luksusfellen til helt nye høyder med sitt politiske vanstyre og rasering av kommuneøkonomien.

Stadig økende antall av Oslos innbyggere deltar ikke i arbeidslivet, men er tildelt egne sugerør i statskassa finansiert av oss som jobber og betaler skatt.

Det mest skremmende er at noen av disse rett og slett er meget farlige, er uintegrerbare og skaper ett utrygt samfunn spesielt for etnisk norske!

Som fylkesleder for Demokratene i Oslo har jeg 2 viktige mål frem mot kommunevalget 2023:

1: Bærekraftig økonomi for Oslo kommune. Da mener jeg full stopp i sløsing med lånte penger for å fremstå som verdens klimahovedstad og verdens største sosialkontor. Det ble i 2021 utbetalt 1 milliard kroner i sosialbidrag i Oslo.

2. Det skal igjen bli like trygt å bo i Oslo som det var for flere tiår siden. Vi skal bekjempe utviklingen av parallellsamfunn og områder styrt av importert voldelig kultur!

Meld deg inn i Demokratene – Norge først ?? ?? ??

Fylkesleder i Demokratene Oslo, Tom Stian Øhman