Norgesdemokratene
Geir Ugland Jacobsen Intervju i Radio Haugaland

Vi svelger ikke kameler

Geir Ugland Jacobsen blir intervjuet av Radio Haugaland den 4. juli.

Jeg forteller om bruddet med FRP fordi jeg, og mange andre, ønsket en nasjonalkonservativ retning på politikken. Vi vil ut av EU, EØS og FN. Over 70% av norske velgere vil ut av EU.

Norge og nordmenn må skjermes mot de globalistiske planene til EU og FN. ACER, Marrakesh-avtalen og FNs bærekraftsgalskap skal ikke vi være med på.

Klimahysteriet må stoppes. Dette er gjort for å kunne ta politiske grep man ellers ikke kunne ha gjort. Disse modellene de baserer krisen på stemmer overhodet ikke. Det er ingen galopperende temperatur-økning, og de siste 20 årene har den globale temperaturen sunket.

Innvandringspolitikken vår er like streng som tidligere. Det er de uintegrerbare, og de som ikke bidrar, vi ønsker å stoppe i å bosette seg her i Norge.

Vi er ikke er ikke et høyre-ekstremt parti, og har mange saker som ligger i sentrum. Innvandringspolitisk ligger vi til høyre for FRP, men økonomisk har vi mye til felles med venstresiden. Vi er opptatt av å ta vare på den norske mannen i gata, ikke eliten her i landet, og heller ikke forpliktet til å redde resten av verden.

Vi kommer ikke til å svelge kameler for å bli populære hos de andre partiene. Vi samarbeider gjerne med alle fra sak til sak, om sakene er forenlige med vår egen politikk.

Hør hele intervjuet fra Radio Haugaland den 4. juli her.


Geir Ugland Jacobsen

Geir Ugland Jacobsen

Leder i Demokratene


Nyhetsbrev!

Ikke glem å melde deg på vårt nyhetsbrev.
Første utsending skjedde i midten av november 2020.