Demokratene Norge
På Stortinget for å rydde opp
Foto: Stortinget

På Stortinget for å rydde opp

Jeg vil på stortinget igjen for å rydde opp!

Allerede som stortingsrepresentanter den 17. mai i 2001, for 20 år siden, foreslo min dyktige stortingskollega Jørn Stang og jeg: å rydde opp i ranet og underreguleringen av pensjonen til minstepensjonister og uføretrygdede i Norge.

Dette viktige historiske forslaget som Jørn og jeg fremmet, for å redde en levelig pensjon for alderspensjonistene og uføretrygdede, ble dessverre nedstemt av alle stortingspartiene inkludert SV og Fremskrittspartiet.

Jeg vil derfor tilbake på stortinget i 2021 for å rydde opp i denne, og andre viktige saker – for det norske folk.

Les forslaget her.

Nok er nok!

På Stortinget for å rydde opp

Vidar Kleppe
Tidligere stortingsrepresentant,
og styremedlem i Demokratene

Følg oss på Facebook


Nyhetsbrev!

Ikke glem å melde deg på vårt nyhetsbrev.
Første utsending skjedde i midten av november 2020.