Norgesdemokratene
Tannlege

Fjern egenandelene!

Demokratene vil fjerne all egenandel på reseptbelagt medisin og behandling for det norske folk.

Ja, Demokratene har som mål når vi kommer på stortinget i 2021, å fjerne all egenandel på reseptbelagte medisiner for det norske folk. Dette gjelder selvsagt også den nyeste kreftmedisinen som lindrer, gir økt livskvalitet og redder liv.

Bare så det er sagt: Ved medisinsk behov for briller eller linser så må dette falle inn under egenandelstaket og refusjonsordningene i helsesektoren.

Vi vil også ha gratis tannhelsebehandling fram til 21 år og innføre skjermingsordninger på tannhelseutgifter – med egenandelstak. Tennene er faktisk en viktig del av kroppen selv om ikke stortingspartiene har skjønt dette.

Derfor må det det snarest bli slutt på at stortinget årlig sender ut flere ti-talls milliarder til muslimske og andre land som ikke liker: Demokrati, Norge og nordmenn. Demokratene vil fortsette å jobbe for å forbedre ordningene for refusjon gjennom folketrygden til det norske folk som lider av ulike sykdommer og trenger hjelp.

Jeg sier igjen: Demokratene vil alltid sette det norske folk og Norge først.