Norgesdemokratene
Podcast Demokratene

Har vi et demokrati i Norge?

Norge holdt folkeavstemning i 1972 og 1994, men likevel har vi blitt sneket baklengs inn i EU. Dette er ikke demokratisk. I dag er omtrent 75% av nordmenn motstandere av EU.

Geir Ugland Jacobsen snakker om Demokratiet i Norge. Eksisterer dette i det hele tatt ettersom det blir tatt så mange beslutninger uten at folket får høre om hva som foregår.

Norge blir erklært et multikulturelt samfunn, det inngås internasjonale avtaler som skal lette en ødeleggende folkevandring til Vesten, det vedtas klimamål som vil koste oss tusenvis av milliarder, og den unike norske naturen ødelegges med vindturbiner.

Dette gjøres til tross for at flertallet i folket er imot, eller ville ha vært det hvis det hadde vært ærlighet og åpenhet om alle konsekvenser av disse beslutningene. Men i stedet tas det altså skjebnesvangre beslutninger over hodet på velgerne, som ALDRI ville ha overlevd en folkeavstemning.

Ofte rosemales konsekvensene av beslutningene til det absurde, av servile statsstøttede medier. Da har vi en stor demokratisk utfordring.


Du finner episodene på Podbean, og de kan også lastes ned til mobil.


Geir Ugland Jacobsen - Portrett

Geir Ugland Jacobsen

Pressetalsmann og leder i Oslo


Nyhetsbrev!

Ikke glem å melde deg på vårt nyhetsbrev.
Første utsending skjedde i midten av november 2020.