Norgesdemokratene
Mao og Stalin

Rødt: Vask munnen!

Nå renner det virkelig over for sosialistene i sin iver etter å demonisere klare og gode røster i politikk og media: som setter det norske folk og Norge først.

Rødt-politiker må vaske munnen sin og snarest be Helge Lurås om unnskyldning

Det siste “offeret” ut i denne galskapen, er den kunnskapsrike, dyktige, saklige — og alltid rolige Helge Lurås. Han er som alle vet, Redaktør i Resett, og mottar ikke en eneste norsk krone i pressestøtte, slik sosialistiske medier gjør. Pressestøtten var i 2019 på langt over over 300 millioner norske skattekroner.

Ikke bare prøver Rødt-politiker, Sofia Rana, et “såkalt” oppgjør med Fredrik Solvang og NRK, som slapp til Helge Lurås i Debatten i forrige uke. Hun beskylder “realisten” Helge Lurås for å være rasist. Denne Rødt-politikeren er etter min klare mening ikke Norge verdig. Hun må snarest vaske munnen sin og be Helge Lurås om unnskyldning.

Og videre blir det store og viktige spørsmålet: Hva mener formann Bjørnar Moxnes om slik demonisering av redaktør Helge Lurås? Moksnes som i sine politiske festtaler sier at han ønsker åpenhet og fri debatt i Norge. Er dette bare “munnhell” og tomme ord: som vanlig fra kommunister og sosialister, som aldri setter Norge først. Eller hva mener du formann Bjørnar Moxnes?

Følg oss