Norgesdemokratene
Norsk bistand på ville veier

Ærlig talt Erna!

Norge kan ikke gi norsk statsborgerskap til alle og enhver.

Demokratene mener bestemt, at som utlending skal man ikke automatisk forvente å få innvilget et norsk statsborgerskap, kun fordi en ønsker det. Norge skal ikke være en “gavebord”, som alt for lett gir utlendinger rettigheter via norsk statsborgerskap, og derved rettigheter – eller som folk med rette sier det på folkemunne: Gullkort i folketrygden.

I dag får faktisk flyktninger, vedtatt av storting og regjering, 40-års opptjening i folketrygden fra første dag. Dette kan etnisk norske, spesielt kvinnelige slitere, drømme om – her er 9 av 10 kvinner de med lavest trygd.

I dag får faktisk flyktninger, vedtatt av storting og regjering, 40-års opptjening i folketrygden fra første dag. Dette kan etnisk norske, spesielt kvinnelige slitere, drømme om – her er 9 av 10 kvinner de med lavest trygd.

Erna Solberg, husk at: Norge har i dag over 900-tusen alderspensjonister, som fortjener langt bedre trygdeytelser enn utenlandske personer, som har fått innvilget flyktningstatus i Norge.

Derfor hjelper det heller ikke at partiene på stortinget, i 2019, delte ut hele 13.200 norske statsborgerskap – med rett til familiegjenforening. Bare på ett år er dette like mange nye innbygger som byene i: Lillesand, Drøbak, Hammerfest, Bryne og Kongsvinger – for å nevne noen kjente plasser i Norge.

De største gruppene som fikk innvilget norsk statsborgerskap fra Erna og Co i 2019, er som forventet: somaliske og eritreiske statsborgere. 

Demokratene mener at dette ikke kan forsette, og vil derfor stoppe at 7 års botid i Norge skal gi norsk statsborgerskap.  Dette er ikke bærekraftig og må ta slutt.

Nok er nok – og Demokratene vil rydde opp!