Norgesdemokratene
Veien fremover

De nasjonalkonservative medlemmene i FrP bør komme over til Demokratene: Vidar Kleppe

Sammen kan vi lage det Norge trenger: et parti som vil bevare Norge.

I dette ligger det et: Nei til stadig flere kvoteflyktninger, Nei til EØS, Nei til Schengen og Ja til bevaring av norsk språk, norsk kultur, norsk identitet og norsk natur — hvilket naturligvis også innebærer et absolutt Nei til vindmøller.

FrP har ekskludert lederen av Oslo FrP, Geir Ugland-Jacobsen, og Oslo-FrP er satt under administrasjon etter at laget vedtok å bli et «patriotisk fyrtårn».

Sylvi Listhaug, som mange håpet ville gjøre FrP til et patriotisk parti, gjør det i et intervju i Politisk Kvarter på NrK, klart at de som ønsker å være med i et nasjonalkonservativt parti, bør finne seg et annet parti. 

FrP skal være et liberalistisk (les: globalistisk) parti, uttaler Listhaug.

I Demokratenes program defineres partiets ståsted slik: «Demokratene er et parti med nasjonalistisk grunnsyn, som betrakter verdikonservativisme og den solidariske velferdsmodell som nødvendige forutsetninger for å videreføre vårt gode samfunn, samt skape økonomisk og sosial trygghet. Den demokratiske nasjonalismen, eller patriotismen om en vil, er det viktigste verktøyet for å skape en felles kulturell identitet og den indre solidariteten som et hvert velfungerende samfunn trenger for å blomstre og utvikle seg.»

Dette er en formulering som de fleste nasjonalkonservative bør kunne slutte opp om. De nasjonalkonservative medlemmene i FrP, som Listhaug nå vil bli kvitt, bør nå melde seg inn i Demokratene.

Innlegget er også publisert i Lykten.no

Sammen kan vi lage det Norge trenger: et parti som vil bevare Norge.