Demokratene Norge
Pixabay

Bare Demokratene sier et klart nei til bompenger!

Det er et trist faktum, at alle partiene som som kom inn på Stortinget etter valget i september 2017, faktisk elsker bompenger — selv om de prøvde å innbille velgerne noe helt annet.

 Ett av de verste eksemplene på dette er «dobbeltspillet» mellom Fremskrittspartiet og Høyre, da Fremskrittspartiet satt i regjering. Heldigvis er det nytt stortingsvalg i 2021.

Dessverre har Fremskrittspartiet, gjennom sin regjeringsdeltagelse med både finansminister og ulike samferdselsministere, vært med på med å flå norske bilister med 100-vis av milliarder kroner i bompenger og økt rushtidsavgift gjennom årene i regjering — og i tiden fremover: gjennom sine mange stortingsvedtak om bompengeinnkreving/bomprosjekter og nasjonal transportplan.

Dette skjer utrolig nok mens nesten 40 milliarder kroner fra norske skattebetalere, bare i 2020 til statlig tvungen U-hjelp — i rekordfart ruller ut av Norge. Mange av disse pengene går, utrolig nok, til all verdens meningsløse konflikter og korrupte islamistiske regimer — og land som brutalt myrder helt uskyldige personer, kvinner og barn.

Faktum er at det kun er ett parti som ikke vil dobbelt-beskatte bilistene med bompenger, det er Demokratene. Vi vil benytte alle bilrelaterte avgifter, på til sammen 60 til 67 milliarder pr. år, til samferdselsformål.

I tillegg til dette vil Demokratene selvsagt fjerne alle bomstasjoner og bygge veier i et tempo som nasjonen Norge kan være stolt av — uten bompenger.

Vi gleder oss til stortingsvalget i 2021!

Vidar Kleppe
Tidligere stortingsrepresentant,
og nå politisk nestleder i Demokratene

Følg oss på Facebook


Nyhetsbrev!

Ikke glem å melde deg på vårt nyhetsbrev.
Første utsending skjedde i midten av november 2020.

Følg oss

Ikke vær sjenert: ta kontakt! Vi elsker å møte nye interessante mennesker — og å få nye venner.